Testsúlycsökkentés+energia? ;)

Testsulycsokkentesenergia-

 

Mivel segítheti a zöldkávé a fogyókúrád?

-étvágycsökkentés

-anyagcsere serkentés

-energizálás

-vércukorszint szabályzás ("zsírégető zóna")

-májméregtelenítés

 

De mi is az a zöldkávé?

A zöldkávé pörköletlen, nyers kávébab. Fogyasztása során antioxidáns hatású klorogénsavhoz jutunk. A klorogénsav olyan antioxidáns, amely segíthet megvédeni a testet a méreganyagoktól, a szabadgyököktől, és támogatja a súlyvesztést. 

A zöldkávébab minden pozitív tulajdonságát a KLOROGÉNSAVnak köszönheti. Ám, ha egy kivonat nem standardizált és nem ismerjük a fő hatóanyag mennyiségét a kivonatban, akkor a hatás sem garantált. Ez a szerves koncentrátum tablettánként 50%.os klorogénsav tartolommal rendelkezik!

Több oldalról is támogatja a testsúlycsökkentésed, egyrészt fantasztikus étvágycsökkentő, serkenti az anyagcserét és szabályozza a vércukorszintet, ami folyamatosan a zsrégető zónában tartja a tested. Másrészt gátolja a zsír felszívódását és serkenti a zsír anyagcserét a májban. Ráadásul a klorogénsav egy erős antioxidáns is, ami akár 2-szer olyan gyorsan semlegesíti a sejtjeinket "rozsdásító" oxigénmentes gyököket, mint a zöld tea kivonata.

Fontos, hogy a zöld kávébab kivonat használatlánál nem lépnek fel a kávé negatív hatásai, koffeintartalmát ugyanis folyamatosan és egyenletes adja le, miközben Te, egész nap energikus leszel tőle. Ez az energiatöbbletet pedig szellemi és fizikai téren egyaránt megmutatkozik.

Tudtad?

-Kutatások alapján a zöldkávé bab kivonat növelheti az egyes fájdalomcsillapítók hatékonyságát, különösen a migrén gyógyszerek esetében, de szerepet vállalhat a cukorbetegség kockázatainak kivédésében, a koleszterinszint csökkentésében és a máj méregtelenítésének elősegítésében is.

-A klorogénsav népszerű természetes antioxidáns, mely képes az élelmiszerek oxidációjának visszafogására és toább tartja őket frissen. Antioxidánsként a klorogénsav segít az ételek természetes ízét és tápanyagértékét is fenntartani, melyek elromlanánok a zsírok, olajok oxidációjakor. Képzeld a testedben is ugyanezt teszi. 

+1 ÚJDONSÁG! Zöld kávébab filteres tea (zöld kávébab filteres teát megtalálod ITT!)

A Specchiasol zöldkávé tea filter alapja a Coffea Arabica L. babokon nyugszik.  A zöld kávébab különbözik a hagyományos kávébabtól, mivel ezek nem mennek keresztül pörkölésen.  Így minden érzékszervi és tápanyagtartalmi tulajdonságát változatlanul őrzi meg. Míg koffein tartalma alacsonyabb a pörkölt babkávétól, és azt is folyamatosan és egyenletesen adja le, addig kiemelkedően magas klorogénsav tartalommal bír (ami minimum 10% csészénként), mely tökéletes társ a testsúlyukat csökkenteni kívánó diétázóknak.

Hatását számos kutatás támasztja alá, különösen javasoljuk metabolikus szindrómában, inzulinrezisztenciában és cukorbetegségben szenvedők részére. Autentikus íze ideális felfrissítő.

 

2019.11.19.

Vissza

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.