Bálint cseppek Pajzs csepp 50ml

1 960 Ft

Elősegítheti a szervezet védekező rendszerének működését.

Pillanatnyi készlethiány

A pajzs csepp fokhagyma, bíborkasvirág virága és gyökereinek alkoholos oldata. Elősegítheti a szervezet védekező rendszerének működését.

A Pajzs csepp összetevői: A fokhagyma nemcsak értékes fűszer, hanem gyógynövény is. A fokhagyma számtalan fontos vitamint és tápanyagot tartalmaz. Allicin tartalma jótékony hatású, alliint és alliináz nevű enzimet tartalmaz. Összetevői között szerepelnek B-, és C-vitamin és flavonoidok. Antioxidánsként serkentheti az immunrendszer működését. A bíborkasvirág (Echinacea purpurea) kedvező élettani hatással bír. A bíborkasvirág elősegítheti a természetes védekezőrendszer optimális működését, hozzájárulhat az alsó húgyúti szervek egészségének megőrzéséhez.

Alkalmazása: kúraszerűen (1 kúra kb. 3 hét legyen!), belsőleg naponta 3×15 csepp étkezés előtt 1 dl vízben oldva.

Összetevők: hordozó (víz és alkohol), fokhagyma, piros kasvirág virága és gyökere.

Tápanyagok/hatóanyagok a napi adagban:

A fokhagymából 546 mg, a piros kasvirág virágából 00 mg, valamint gyökerébel 50 mg található a 45 cseppben.

Hasonló termékek

A kakukkfű hozzájárulhat a szervezet védekező rendszerének megfelelő működéséhez.

2 100 Ft

Hatóanyagai hozzájárulhatnak a normál idegállapot, lelki egyensúly fenntartásához, az egészséges alváshoz.

2 390 Ft

21 gyógynövény alkoholos-vizes kivonata. Egyedülálló gyógynövénykombináció, amely ötvözi a magyar népgyógyászat, és nemzetközi vírusközpontú gyógynövény ismereteket.

3 055 Ft

A mákolajat elsősorban csonterősítésre használhatjuk, megelőzhető vele a csontritkulás, illetve csonttörés esetén segíthetjük a csontok összeforrását. Rendszeres fogyasztásával pótolhatjuk a kalciumot és a foszfort, tejérzékeny gyermekeknek és kamaszoknak adhatjuk mint természetes csonterősítő.

1 690 Ft

Naponta 1x21 csepp az esti étkezés után

2 290 Ft

Többszörösen telítetlen zsírsav – omega-6 és gamma linolénsav – telítetlen zsírsavak, valamint egyszeresen telítetlen zsírsav: olajsav és telített zsírsavak.

2 480 Ft

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.