Bálint cseppek Sáfrányos szeklicemag olaj 50ml

2 250 Ft

A sáfrányos szeklice gyógyhatása a korcetin nevű anyagának köszönhető, amely csökkentheti a koleszterinszintet, a szívinfarktus kockázatát, de vérnyomáscsökkentő hatása is ismert.

Raktáron

Mennyiség:

Termékleírás

A sáfrányos szeklice gyógyhatása a krocetin nevű anyagának köszönhető, amely csökkentheti a koleszterinszintet, a szívinfarktus kockázatát, de vérnyomáscsökkentő hatása is ismert. A sáfrányos szeklicemag-olaj több mint 50%-ban tartalmaz többszörösen telítetlen zsírsavat – egyszeresen telítetlen zsírsavból az olajsavat tartalmazza. Alkotóelemei 11% telített zsiradékot és 73,5% többszörösen telítetlen zsiradékot (különösen Omega-6 és Omega-3 típusút) tartalmaznak, melyeknek a szervezetre gyakorolt jótékony hatása jól ismert.

Alkalmazása: kúraszerűen (1 kúra kb. 3 hétig tartson!), belsőleg naponta 2 ml (1 mokkáskanálnyi).

Bálint cseppek sáfrányos szeklicemag-olaj hatóanyagának jótékony tulajdonságai:

 • A legújabb tudományos kutatások szerint a sáfrányos szeklice képes megerősíteni a méhet tartó méhszalagokat, ezáltal segítséget nyújt az inkontinencia (vizelet visszatartás) esetén. A stressz okozta inkontinenciára is alkalmazható (gyerekkori ágybavizelés, feszültség, idegesség stb.).
 • Magas linolénsav tartalma miatt igen fontos szerepe van az egészséges táplálkozásban.
 • A sáfrányos szeklice mag olaja gazdag E-vitamin forrás, ez az az antioxidáns, mely gátolhatja a sejtburjánzásos betegségek kialakulását, megőrizheti a bőr egészségét és salaktalaníthatja a szervezetet.
 • Az olaj jó emésztésjavító hatással rendelkezhet.
 • Fitoszterolokat is tartalmaz, vagyis olyan növényi vegyületeket, melyek szerepet játszanak a koleszterinszint csökkentésében, így a szív és érrendszeri betegségek megelőzésében is. Krocetin nevű összetevője az, aminek a gyógyhatását köszönheti, ez csökkentheti a koleszterinszintet, szerepe lehet a szívinfarktus megelőzésében, és lehet még vérnyomáscsökkentő hatása is. Lassíthatja a vérerek falán a lerakódások kialakulását.
 • Segíthetnek szabályozni a vércukorszintet, ami az egészséges fogyás érdekében is nélkülözhetetlen.
 • Tisztíthatja a májat és az epét. Segítségünkre lehet sárgaság kiegészítő kezelésére.
 • Hashajtó, féregűző és fájdalomcsillapító hatású lehet.
 • Melegítő hatású lehet, segítheti az anyagcsere működést, mérsékelheti az allergiás reakciókat.
 • Mind belsőleg, mind külsőleg gyulladáscsökkentő hatással bírhat.
 • Javíthatja az idegek és az agy működését. Csökkentheti a túlterhelés káros hatásait, segítheti a szövetek vérellátását, fokozhatja az életerőt és hozzájárulhat a jó fizikai és szellemi állapot megőrzéshez.
 • A növény a szervezetbe behatoló kórokozók, illetve testidegen anyagok által kiváltott immunreakciót erősítheti. Erre rendszerint akkor van szükség, ha az immunrendszer nem vagy nehezen ismeri fel a veszélyforrást, vagy ha felismeri ugyan, de nem tud védekezni ellene.

Hasonló termékek

Összetevők: grapefruit mag kivonat (ökológiai gazdálkodásból) glicerinben (növényi eredetű), víz és aszkorbinsav.

2 730 Ft

A mákolajat elsősorban csonterősítésre használhatjuk, megelőzhető vele a csontritkulás, illetve csonttörés esetén segíthetjük a csontok összeforrását. Rendszeres fogyasztásával pótolhatjuk a kalciumot és a foszfort, tejérzékeny gyermekeknek és kamaszoknak adhatjuk mint természetes csonterősítő.

1 690 Ft

Naponta 1x21 csepp az esti étkezés után

2 390 Ft

Többszörösen telítetlen zsírsav - omega-6 telítetlen zsírsav - valamint egyszeresen telítetlen zsírsav, olajsav és telített zsírsavak

1 868 Ft

Hatóanyagai hozzájárulhatnak a normál idegállapot, lelki egyensúly fenntartásához, az egészséges alváshoz.

2 390 Ft

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.