ALMAROST 150 G

889 Ft

Az étkezések után megduzzadó rostanyag könnyel eltölti a beleinket, jóllakottság-érzést nyújt, kalóriát pedig alig tartalmaz, ezért tudatosan étkezők számára ajánlott.

Pillanatnyi készlethiány

Gluténmentes

Paleolit

Tojásmentes

Szénhidrátcsökkentett

Laktózmentes

Vegán

Az élelmi rostok fő élettani hatása akkor érvényesül igazán, ha elősegítik a normál bélműködést, annak megfelelő ritmusát. Jótékonyan hatnak a szív- és szénhidrát-anyagcsrére és közvetve a bélfalak nyálkahártyáira. Az étkezések után megduzzadó rostanyag könnyel eltölti a beleinket, jóllakottság-érzést nyújt, kalóriát pedig alig tartalmaz, ezért tudatosan étkezők számára ajánlott. Az élelmi rostok szerepe akkor érvényesül igazán, ha a rostbevitellel párhuzamosan a folyadék bevitele is megfelelő.

 

Fogyasztási javaslat:

Keverhetjük joghurtba, tej vagy gyümölcs alapú turmix italokba.Ízben jól harmonizál zöldséglevekkel is (pl paradicsomlé). Használhatjuk házi kenyér vagy sütemény összetevőjeként. Ízlés szerint édesíthetjük Sweetinulinnal.

Tárolás:

Száraz helyen, legfeljebb szobahőmérsékleten. Felbontás után tartsa a csomagot lezárva. 

Gyártja és forgalmazza:
Herbárium 2000 Kft. 

Hasonló termékek

Természetes antihisztaminok toxikus hatás nélkül. Egy csepp, amely 14 komponensével extra támogatást nyújt a probléma kritikus szakaszának pillanataiban! 

3 450 Ft

felhasználása prebiotikumként. Turmixokban, süteményeknél készítésénél növényi tejekben.

950 Ft

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását szakirodalmi adatok igazolják.

1 990 Ft

A virágpor ásványi anyagok közül leginkább káliumot és foszfort tartalmaz. Jelentős az élethez nélkülözhetetlen fehérjetartalma.

890 Ft

Turmixokhoz, kásákhoz is adhatjuk. Vegánok és vegetáriánusok egyaránt fogyaszthatják.

1 050 Ft

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.