Enterosgel 225g

9 200 Ft

Az Enterosgel eltávolítja a szervezet számára káros anyagokat, de nem veszi fel a szervezet számára hasznos összetevőket.

Pillanatnyi készlethiány

Az enteroszorpciós kezelés fő célkitűzései között szerepel az intoxikáció visszaszorítása, a bélnyálkahártya barrier helyreállítása, a természetes bél mikroflóra visszaállítása. Az enteroszorbensek olyan terápiás készítmények, melyek irreverzibilisen megkötik a bélben lévő toxinokat, megelőzik, illetve csillapítják a bél nyálkahártya irritációját, megelőzik a toxikus anyagok bélből vérbe történő felszívódását, ezért csökkentik ezeknek az anyagoknak a koncentrációját a szervezetben.

A toxinok szintje direkt összefüggésben áll a bélnyálkahártya funkcionális állapotával. Egy jó enteroszorbens hidrofób tulajdonságokkal kell hogy bírjon, nem szabad a bélben felszívódnia és segítenie kell a toxinok perisztaltika, illetve széklet útján történő kiürítését. Csillapító hatást kell gyakoroljon a bélnyálkahártyára, és szelektív kell legyen. Csak azokat az anyagokat kötheti meg, melyek károsítják a nyálkahártyát, megbontják integritását, ugyanakkor nem szabad megkötnie a szervezet számára szükséges ásványi anyagokat, vitaminokat, immunoglobulinokat és hasznos baktériumtörzseket.

Az Enterosgel új generációs szelektív szorbens, nagy szorpciós kapacitással és enterocitoproektív hatással, teljesíti a fenti komplex kivánalmakat. Több mint kétszerese az aktívszén kapacitásának. Az Enterosgel gél állagú, szintelen, szagtalan, vízben nem oldódik. 

Szerkezetét tekintve organoszilikon mátrix, mely szivacshoz hasonló és pórusméreténél fogva speciálisan a közepes molekulasúlyú anyagokat szívja fel. Szelektív szorbens, kiemelkedő szorpciós tulajdonságokkal. Alkalmazása nem vezet a mikroelemek, kalcium, vitaminok vagy egyéb eszenciális anyagok hiányához. Ugyanakkor megköti és eltávolítja a belekben a különböző természetű, közepes molekulaméretű endogén és exogén mérgező anyagokat, beleértve a baktériumokat és a bakteriális toxinokat, antigéneket, ételallergéneket, nehézfémsókat, és az alkoholt. 

A termék emellett felvesz bizonyos a szervezetben termelődő anyagcsere termékeket, beleértve a többlet bilirubint, karbamidot, koleszterint és lipid-komplexeket, illetve az endogén toxikózis kialakulásáért felelős anyagcsere metabolitokat. 

Miért szükséges a méregtelenítés?

A legtöbb testi probléma forrása a szervezet méreganyag-tartalma. A méregtelenítés - azaz detoxikálás - azért szükséges, mert életünk során sok mérgező anyag halmozódik fel szervezetünkben. Ezek lassítják a máj tisztító funkcióját és felszívódnak a vérbe is. Bármilyen anyagot viszünk is a szervezetünkbe, azt a testnek be kell építenie vagy ki kell választania. 

Ha többet viszünk be, mint amit ki tud választani, a többlet étel zsírrá alakul, a többlet méreg pedig a zsírszövetben raktározódik. Egyes nézetek szerint ez az alapja a legtöbb megbetegedésnek, és ezen túlmenően még az értékes tápanyagok felszívódását is megakadályozza. Évek alatt ez az ásványi anyagokkal megkötött méreganyag több kilónyi is lehet. 

Ez a többlet veszélyezteti egészségünket. Felhalmozódásuk a különböző szervrendszerekben - hosszú távon - az anyagcsere felborulásához vezethet. A szervezetünkbe került toxinok az anyagcsere folyamatok révén távoznak, kiválasztásukat a veséink, májunk, tüdőnk és beleink végzik.

Ezeknek az öntisztító szerveknek - hogy el tudják látni a feladatukat - segítségre van szükségük. Amit tehetünk, hogy időröl-időre megtisztítjuk szervezetünket. Sokszor mielőtt a toxikus túlterhelés esetleges betegséget okozna, már észleljük a tüneteit.

A szervezet kezdetben rossz közérzettel reagál a mérgekre: levertség, állandó fáradtság, izületi fájdalom, fejfájás, rossz emésztés, torokfájás, gyakori megfázás, köhögés és immungyengeség, álmatlanság, bőrkiütések.. Ha ezeket észleljük és nem áll mögötte betegség, méregtelenítő kúrára lehet szükségünk. 

A legújabb fejlesztés terméke az Enterosgel, amely beilleszthető mindennapjainkba, minden korosztály számára ideális segítség a belek megtísztítására. Sokan vannak, akik valamilyen egészségügyi probléma miatt nem tudnak komolyabb méregtelenítő kúrákat tartani, mert a lekötött méreganyagok felszabadulása túlságosan megterheli szervezetüket.

Főleg a gyermekeket és idősebb embereket érinti, de a terhes vagy szoptató kismamáknak egyszerűen tilos az intenzív méregtelenítés. Az Enterosgel a LEGJOBB megoldás!! Egy enteroszorbent. Méregtelenítő folyamatát nem az eddig ismert módon végzi. Korosztályra tekintet nélkül alkalmazható! Egyedülálló, mert a toxinokat - különleges szerkezetének köszönhetően - molekulaméretük alapján köti meg, NEM SZÍVÓDIK FEL a bélrendszeren keresztül, természetes módon 7-8 óra alatt változatlan formában és teljes mértékben ürül a szervezetből, a felszívott anyagokkal együtt. 

A termék hosszantartó alkalmazása sem okoz bélrenyheséget! Az Enterosgel egy szelektív molekuláris, színtelen, szagtalan íztelen, porózus szerkezetű matrix, ami hidrofób természetű. Az Enterosgel nem kerül be a vérbe. Nem toxikus, kémialilag inert, hidrofób és nem tapad meg a nyálkahártya felszínén. 

Teljesen biztonságos, nem mérgező és farmakologiailag hatékony. Segít a méregtelenítésben és még azoknak a vírusoknak, baktériumoknak, gombáknak, parazitáknak az eltávolításában is segít, amelyek maradványai megbújva okoznak olyan tüneteket, amiket esetleg csak nagyon nehéz megtalálni. 

Egy igazi CSALÁDI termék az elsősegély készletben! Alkalmazása egyszerű, vízzel vagy más folydékkal keverhető / 1-2 dl/ Felnőtteknek egy evőkanál /15 gr / naponta 3 alkalommal, étkezés előtt vagy után másfél-két órával.

Gyermekeknek púpozott mokkáskanál /5-10 gr/ naponta 1-3 alkalommal. Javasolt alkalmazás 7-14 nap.

Hasonló termékek

Gyerekerő 5 gyümölcsös koncentrátum 230g

Pillanatnyi készlethiány

A GyerekErő ötféle gyümölcsből készült, C-vitaminban gazdag étrend-kiegészítő, melyben a kellemesen édes ízt természetes gyümölcscukorral (fruktóz) biztosítottuk. 

5 250 Ft
Naturmind prémium perui kovaföld 250g

Raktáron

A Biorganik Étkezési kovaföld magas sziliciumtartalmú, extra finomra őrölt ásványi por.

1 260 Ft
Humuniqum szirup 250 ml

Pillanatnyi készlethiány

Ásványi anyagokat, mikroelemeket, nyomelemeket, c-vitamint, fulvosavat, huminsavat és máriatövis kivonatot tartalmazó étrend kiegészítő szirup.

6 155 Ft
NaturTanya testtekercselő fólia 80 méter

Raktáron

Ez a kozmetikai fólia – más néven testbandázs fólia – a test tekerésére használatos, speciális lélegző anyagból készült termék.

1 930 Ft
Szafi Reform Maca por 80 g

Raktáron

A maca por nem más, mint egy Peruban és az Andokban őshonos növény, a Lepidium meyenii gyökerének porított készítménye. Őshazájában, Dél-Amerikában a helyi lakosok által nagyra becsült nyersanyag, amit a hagyományos, népi gyógyászatban széleskörűen alkalmaznak gyógynövényként.

1 250 Ft
Humuniqum kapszula 120 db

Pillanatnyi készlethiány

Ásványi anyagokat, mikroelemeket, nyomelemeket, C-vitamint, Huminsavat, Fuvosavat és Máriatövis kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő, vegetáriánus kapszulában.

7 550 Ft

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.