Váraljai Virágpor 120g

890 Ft

A virágpor ásványi anyagok közül leginkább káliumot és foszfort tartalmaz. Jelentős az élethez nélkülözhetetlen fehérjetartalma.

Raktáron

Mennyiség:

Gluténmentes

Paleolit

Tojásmentes

Laktózmentes

  • A virágpor ásványi anyagok közül leginkább káliumot és foszfort tartalmaz. Jelentős az élethez nélkülözhetetlen fehérjetartalma. Vitamintartalma is bőséges, ám függ attól, hogy milyen virágról származik; ajánlott sokszínű, sokfajta virágport fogyasztani: a változatos virágportól a méhek sokkal hosszabb életűek.
  • A száraz virágport legfeljebb 40 fokon száritják, míg a nyers virágporban megmarad a természetes 8-10%-os nedvességtartalom
  • Tárolás: szárazat fénytől és nedvességtől óvva, lehetőleg zártüvegben szobahőmérsékleten lehet tárolni, a nyerset csakfagyasztóban (-4-18 fok között). Rövidebb ideig, legfeljebb 7 napig, nem károsodik fagyasztón kívül sem . Így csomagban küldhető (mi is ezt tesszük), vagy akár egy hosszabb kirándulásra is magaddal viheted .
  • Fogyasztása: A száraz virágport  egyszerűen kiveszed a tárolóüvegből. A nyerset közvetlenül a fagyasztóbólkivéve lehet fogyasztani, nem kell várakozni, ugyanis a kis nedvességtartalma miatt nem fagy meg. A nyers virágpor a szádban egyből szétolvad, igazi élmény a fogyasztása.  Nem kell rágni, nem kell feloldani. Bámulatos, igaz?
  • nyers virágpor egy élő táplálék , ami a száraz virágporhoz képest több enzimet, jótékony hatású baktériumot és antioxidánst tartalmaz.
  • Ajánlott adagolása : Legjobb étkezések előtt fogyasztani. A száraz virágporból gyerekeknek napi 1-2 teáskanál felnőtteknek napi 1-2 evőknál . Nyers virágporból a fele. Fogyasztható kúraszerűen évente 3-4 alkalommal 6 hétig, vagy akár folyamatosan is kicsit kisebb mennyiségben. ​​

         Fogyasztási módok:

  • száraz virágpor viszonylag kemény szemcsékből áll. Magában fogyasztva alaposan össze kell rágni és úgy lenyelni.  Ez a módszer többnyire csak felnőtteknél lehetséges, a gyerekek kevésbé szeretik ilymódon.
  • száraz virágport célszerű előtte feloldani . Lehet egy dl vízbe tenni egy kis mézzel, majd 15-20 perc múlva felkeverni és meginni. Lehet víz helyett gyümölcslevet, teát, joghurtot is használni, mindenki próbálja ki és ízlésének megfelelően használja. Ugyanez vonatkozik a gyerekekre is .
  • nyers virágpor sokkal könnyebben fogyasztható, a fagyasztóból a szádba véve egyből elolvad! És semmi hideg hatás, akármilyen meglepő is. Gyerekeknek is élmény lehet a nyers virágpor! Próbáld ki, melyik ízlik neki és azt fogyassza! Egyébként ezt is lehet folyadékba tenni. Egyból elolvad és egyből meg lehet inni.

Hasonló termékek

Kiváló minőségű vegán fehérje por vaníliás ízben.

2 890 Ft

Összetevők:  olajfalevél (friss levél), olajfalevél (szárított levél), oleuropein (4,4 mg/ml), glicerin (növényi).

7 500 Ft

felhasználása prebiotikumként. Turmixokban, süteményeknél készítésénél növényi tejekben.

850 Ft

Felhasználása: sportolóknak, testépítőknek fehérje- pótlásra, izomtömeg-növelésre, turmixokba, shakekhez.

1 899 Ft

Pure Gold Organic Cordyceps 2x50ml

17 900 Ft

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását szakirodalmi adatok igazolják.

1 990 Ft

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.