Grape Vital - Dr. Csabai Immun Caps 90db, 18g

5 890 Ft

Minden napi életünkben, egyre többet találkozunk, a vírusok, baktériumok és gombák okozta fertőzésekkel, amelyek egyre több súlyos betegség kialakulásának alapvető forrásai. Ezek megelőzésében, és ha már megtörtént a baj, a műtétek utáni sejtregenerálódásban, segít ez a nagyszerű kivonat! 

Pillanatnyi készlethiány

Grape Vital Dr. Csabai IMMUN CAPS 90 db, 18g

Minden napi életünkben, egyre többet találkozunk, a vírusok, baktériumok és gombák okozta fertőzésekkel, amelyek egyre több súlyos betegség kialakulásának alapvető forrásai. Ezek megelőzésében, és ha már megtörtént a baj, a műtétek utáni sejtregenerálódásban, segít ez a nagyszerű kivonat! 

- Kezdődő stádiumban lévő daganatok,
- Influenza A vírus,
- Szalmonella fertőzés, 
- Körömgomba, 
- Kandida,
- Gombás elváltozások a bőrön, 
- Bakteriális bélfertőzések. 

Műtétek utáni szedésével, a sejtek gyorsabban regenerálódnak, és az immunrendszer hamarabb megerősödik! Hatóanyagai elpusztítják a kórokozók citoplazmájának membránját, és szabályosan kiéheztetik őket anélkül, hogy károsítanák az emberi szervezetet. 

Több száz baktérium és vírustörzs, száznál több gombatörzs, nagyszámú parazita ellen lehet segítségével támadást indítani. A természetgyógyászok gyakran használják a magkivonatot a gyógyításban, hiszen a fertőző gyomor bélhurutok, a torok-, fül-, orrfertőzések, bőrgombás betegségek, hüvelyfertőzések, az antibiotikumok káros mellékhatása nélkül vállnak gyógyíthatóvá. 

A készítmény növényvédőszer és tartósítószer maradvány mentes grapefruit kivonatot tartalmaz.

Adagolás: 
Megelőzésre: 50 kilogrammonként 2 kapszula
Betegségre: 20 kilogrammonként 1 kapszula 

Esetleges mellékhatás: ne alkalmazza a készítményt, ha túlérzékeny a készítmény hatóanyagára, vagy bármely segédanyagára. Nem ajánlatos citrusérzékenységnél a termék alkalmazása. Ez nagyon ritkán fordulhat elő, ebben az esetében kérjük forduljon orvosához további kivizsgálásra. További mellékhatás nem ismert. Túladagolás az előírt mennyiség 1000-szeresénél fordul elő. 

Terhesség, szoptatás: A készítmény hosszú múltra visszatekintő alkalmazása során nem észlelték, hogy a terhesség ideje alatt kedvezőtlen vagy ártalmas mellékhatásokat okozna. 

1 db kapszula = 20 grapefruitmag csepp.

Hasonló termékek

Grape Vital - Dr. Csabai Lady Vita Hüvelykúp Grapefruit kivonattal, 10 db

Raktáron

Nem tartalmaz tartósítószereket, kémiai mérgeket benzalkoniumot. Már 8 óra után megszüntetheti a kellemetlen folyást vagy illatot.

6 990 Ft
Grape Vital - Dr. Csabai Grapefruit mag kivonat koncentrátum, 30ml

Raktáron

Dr. Csabai Zsolt Phd 1986-ban fejlesztette és szabadalmaztatta az első természetes grapefruitmag kivonatot a világon. Hazánkba Dr. Csabai a terméket az 1990-es évek közepén hozta be, akkoriban mint egyetlen kivonatot a piacra. Azóta több mint 85 különböző utánzat jelent meg az európai és a magyar piacon, melyeknek semmi köze nincs a grapefriutmag kivonathoz vagy a grapefruitmag kivonat koncentrátumhoz és rákkeltő kémiai fertőtlenítő vegyületeket tartalmaznak. A természetes sajtolás a mai napig egyedi Dr. Csabai Zsolt által szabadalmaztatott eljárárs a világon. A szabadalom tíltja a kémiai utánzatot is! Ezért is az egyetlen, eredeti!

6 850 Ft
Grape Vital - Dr. Csabai Grape Vital Mix mazsola, 90db

Pillanatnyi készlethiány

Egy lágyzselé kapszula 100%-os Grape Vital koncentrátumot és C-vitamint tartalmaz, mely 9 csepp Grape Vital cseppnek felel meg. Így nem keserű, de mégis nem veszített az eredeti minőségéből! Mazsola formában, 90 darab egy dobozban ömlesztve.

6 375 Ft

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.