Illobello szúnyog és rovarűző illóolaj 10ml

900 Ft

llata: hűsítően eleven citrom és eukaliptusz egy csipetnyi levendula virág frissességével. Szerencsére a rovarok ki nem állhatják ezt a nekünk egyébként kellemes illatot. 

Raktáron

Mennyiség:

illobello Szúnyog és Rovarűző| természetes illóolaj keverék 10ml MediNatural 

Téged is imádnak a kis vérszívó szúnyogok, és semmi kedved osztozkodni velük a lakásodon? Akkor ez a természetes illóolaj keverék Neked készült 

Nem kell, hogy a rovarcsípés elleni védekezés azt jelentse, hogy mérgező, irritáló anyagokat keljen elviselned. Az illobello Szúnyog és Rovarűző illóolaj keverék hatóanyagait kizárólag 100%-os természetes illóolajok alkotják. 

Fő összetevői/ingredients: 

Indiai Citromfű illóolaj(Cymbopogon citratus oil ), Levendula illóolaj (Lavandula angustifolia oil), Eukaliptusz illóolaj (Eucalyptus globulus oil) 

Beltérben felfrissíti a levegőt, és nemcsak a hangulatot fokozza, de a kellemetlen csípésektől és zümmögéstől is megkímél. 

A természetben hasznos segítő és védelmező társad lesz kerti grillezésnél, kirándulásoknál. 

llata: hűsítően eleven citrom és eukaliptusz egy csipetnyi levendula virág frissességével. Szerencsére a rovarok ki nem állhatják ezt a nekünk egyébként kellemes illatot. 

Ajánlás: 

- párologtatóba a nyugodt éjszakákért 

-Spray készítéséhez 

-Gyertyakészítéshez 

Jellemző felhasználási módok: 

10 csepp párologtatóba beltérben, kültéren ennél magasabb cseppszám 

Tegyél néhány cseppet a keverékből egy vattacsomóra, pamutlabdára (és a szellőzőnyílásba vagy a bogarak útvonalára helyezd el). 

Gyertyakészítéshez: 5-10%-os hígítási arányban adjuk a már enyhén hűlőfélben lévő viaszhoz a túl gyors elpárolgás megakadályozására. A kész gyertya kiváló segédeszköz a nyári kerti grillezésnél! 

Spray készítéséhez: 100 ml-es spray flakont tölts kb. 2/3-ig vízzel, ehhez adj a kiválasztott illóolajakból összesen 10-15 cseppet. Egy két fújás a ruházatra, hogy távol maradjanak a vérszívók.( használat előtt mindig fel kell rázni)

Hasonló termékek

Jótékonyan hat a feszültséggel teli mindennapokban, stresszes életmód esetén. Elősegíti az ellazulást, a napi stressz legyőzését. Vidám illatával jó hatással van a lelki egyensúlyra és az idegrendszerre. 

1 071 Ft

Ajánlás: légterek frissítésére, párologtatásra, masszázshoz, bedörzsölőolajnak, szaunázáshoz

1 110 Ft

Az illatok gyógyereje, melyet az emberi szervezetre gyakorolnak, tudományosan is igazolt.

830 Ft

Bőrgomba elleni készítményekbe különösen előnyös alkalmazása. Fertőtlenítő oldatok összete

1 099 Ft

Az illatok gyógyereje, melyet az emberi szervezetre gyakorolnak, tudományosan is igazolt.

839 Ft

Illat: friss, meleg, citromosan édes, ragyog

1 022 Ft

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.