Dénes Natura Stabark növényi zselésitő por 25g

270 Ft

A stabark teljesen növényi alapanyagokból összeállított zselésítő a tudatos táplálkozó számára. Felhasználható zöldségekből párolt, vagy főzött kocsonyához, vagy lekvár, dzsem eltevésnél.

Raktáron

Mennyiség:

Gluténmentes

Tojásmentes

Laktózmentes

Vegán

Dénes-Natura Stabark növényi zselésitő por 25g

A stabark teljesen növényi alapanyagokból összeállított zselésítő a tudatos táplálkozó számára. Felhasználható zöldségekből párolt, vagy főzött kocsonyához, vagy lekvár, dzsem eltevésnél.

Növényi zselésítő 

A növényeket előtérbe helyező étkezési rendszer úgy válik teljessé, ha a zselésítő hatást is növényekből tesszük termékeinkbe. Az állati csontlisztet, vagy a szalonnabőrkét melyet előszeretettel használnak a zselatin előállításához, bár az élelmiszeripar széles körben használja, a tudatosan táplálkozó fogyasztó elutasítja.

Az ő számukra készült a teljesen növényi alapanyagokból összeállított zselésítő. Felhasználható például zöldségekből párolt, vagy főzött kocsonyához, vagy lekvár, dzsem eltevésnél.

Stabark felhasználási javaslata

  • 0,5%-os arányban dzsem, gyümölcstorta, zöldség és gyümölcskocsonya készítéséhez. A gyümölcs+cukor együttes tömegének 0,5%-t kell a Stabarkból használni. Pl. 4,5kg gyümölcs és 500g édesítőszer + 25g Stabark.
  • Dzsem készítése: A zselésítő keveréket a tökéletes oldódás érdekében a cukorral alaposan elkeverjük és a gyömölcshöz forrás közben hozzáadjuk. Ezután még 2-3 percig főzzük majd üvegbe töltjük.
  • A zselésítés min. 75C fok hőmérsékleten jön létre. Hidegen NEM MŰKÖDIK!

Stabark összetevői

  • kukoricakeményítő
  • sűrítő anyag (guar gumi, xantán-gumi és szentjánoskenyér liszt)
 

Hasonló termékek

A durumbúza más néven: makaróni búza, keményszemű búza, üveges búza, egy keresztezésekkel és háziasításokkal létrehozott búzafajta.

399 Ft

Felhasználhatjuk kenyerek, palacsinták, sütemények készítéséhez, a búzaliszt kiváltására.

720 Ft

Élelmi rostban gazdag, gluténmentes alapanyag, amely kiválóan alkalmas búzaliszt helyettesítésére.

3 990 Ft

Laktózmentes, gluténmentes, tojásmentes, tejmentes, fehérjeszegény tojáshelyettesítő.

2 310 Ft

Összetevők: kókuszliszt* *= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01 ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.

845 Ft

Glutén- és allergénmentes üzemben csomagolva! Származási ország: Ausztria.

489 Ft

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.