Első Pesti Malom, Világos rozsliszt 1kg

410 Ft

A rozslisztet elsősorban kenyér sütéséhez használják. Mivel a rozs sikértartalma jóval kisebb a búzáénál, nem kel meg annyira a belőle készített kenyér, így a rozsliszttel, rozslisztből készült kenyér tömörebb és sötétebb a tisztán búzalisztből készülteknél.

Raktáron

Mennyiség:

Világos rozsliszt

A rozslisztet elsősorban kenyér sütéséhez használják. Mivel a rozs sikértartalma jóval kisebb a búzáénál, nem kel meg annyira a belőle készített kenyér, így a rozsliszttel, rozslisztből készült kenyér tömörebb és sötétebb a tisztán búzalisztből készülteknél. Ez ellensúlyozható, ha búzaliszttel vegyesen használjuk, vagy sikért adunk hozzá. A rozsból őrölt liszt kevesebb zsírt és több ásványi anyagot tartalmaz, mint a világosabb színű búzaliszt. A rostokban gazdag rozs, kedvező élettani hatást fejt ki az emberi szervezetre. Magas B1-vitamin-, kalcium-, niacintartalma szintén emeli tápértékét.

Hasonló termékek

Összetevők: zabpehelyliszt Felhasználása: süteményekhez, palacsintához, főzelékek sűrítéséhez. .

1 090 Ft

A Nature Cookta special Pektin növényi eredetű, természetes zselésítő konyhai alapanyag.

1 249 Ft

Egyik ősi gabonafélénk, és csak kevesen tudják, hogy a világ ötödik leggyakrabban termesztett gabonája

575 Ft

Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

1 060 Ft

A rétesliszt és a gríz korpatartalma azonos a finomlisztével, hiszen ehhez is csak a búzamagbelsőt használják fel, csak durvábbra őrlik. A lisztbe (vagy paprikás lisztbe) forgatott húsok, halak sütésénél is ezt a lisztfajtát ajánljuk.

715 Ft

Laktózmentes, gluténmentes, tojásmentes, tejmentes, fehérjeszegény tojáshelyettesítő.

2 310 Ft

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.