GabiJó baracklekvár 200g

960 Ft

Összetevők: kajszibarack (50%), almalé sűrítmény, citromlé sűrítmény, zselésítő anyag: pektin édesítőszer: szteviol glikozidok.

Raktáron

Mennyiség:

Finomított cukortól mentes és csökkentett szénhidráttartalmú

A legtöbb, boltban kapható, és nagyanyáink által főzött lekvárral ellentétben a GabiJó baracklekvár nem kristálycukorral készül. Édesítésre almalé sűrítményt és a stevia növény kivonatát használjuk fel. Baracklekvárunk a hagyományos lekvárokhoz képest csökkentett cukortartalommal, csökkentett szénhidráttartalommal és csökkentett energiatartalommal is rendelkezik. Ez különösen fontos lehet azok számára, akik speciális étrendet kénytelenek tartani, és a bevitt szénhidrátok mennyiségét korlátozniuk kell.

Tudtad, hogy az összes lekvárunk, így a GabiJó baracklekvár sem tartalmaz tartósítószert? Sűrítésre pektint használtunk, amely egy, a gyümölcsökben természetes módon is megtalálható rostféle, így egyéb, hozzáadott állományjavítóra sincs szükség, ahogy aromák helyett is csak a kiváló, és legízletesebb, legszebb barackok zamatát találod az üvegekben.

A zamatos gyümölcsről

A kajszibarack Közép-Ázsiából származó, de itthon is nagy hagyományra visszatekintő gyümölcsfajtánk. Csonthéjas, a szilvának, meggynek, cseresznyének, mandulának, és természetesen a szintén kedvelt őszibaracknak és nektarinnak is rokona. Puha, édes gyümölcshúsa és savanykás, bársonyos héja különleges ízkombinációt ad, amely kapcsán a kajszibarack, és a belőle készült lekvár is tökéletesen illik nemcsak édes fogásokhoz, de húsételek, sültek ízesítője is lehet. Talán mindenkinek azonnal beugrik a menzai grízes tészta íze, amit sárgabarack lekvárral tálaltak, de a máglyarakás, a farsangi fánk, és még számos hagyományos édességünk is elképzelhetetlen nélküle.

Amennyiben a fagy és a kiszámíthatatlan időjárás nem viszi el a termést, a kajszibarack érési folyamatát mindvégig felügyeljük. Mivel a gyümölcs érését leginkább a cukorfoka bizonyítja, ezt mérőeszközzel is górcső alá vesszük. Amikor az érték megfelelő, elkezdjük szedni a gyümölcsöt érettség, egészség szerint válogatva. Ahogyan a lekvárjaink készítése, úgy az alapanyag szüretelése is kézzel történik (a legfinomabb szemek mindig a fa tetején találhatók. A mosást és magozást követően a kajszibarackot fagyasztjuk.

Hasonló termékek

A hársfa csodálatos illatú virágai bőven ontják az egyik legkiválóbb jótékony hatással rendelkező nektárt. A hársméz rendelkezik a legerősebb gyulladásgátló hatással.

1 499 Ft

Hozzáadott tartósítószert, adalékanyagot nem tartalmaz. Hőkezeléssel tartósított.

899 Ft

Málna (51%), Szőlőlé sűrítmény, Zselésítő anyag (pektin), 100 g termék 51 g málna felhasználásával készült., Összes cukortartalom: 56 g / 100 g.

899 Ft

Hozzáadott tartósítószert, adalékanyagot nem tartalmaz. Hőkezeléssel tartósított.

899 Ft

Összetevők: áfonya (50%), almalé sűrítmény, citromlé sűrítmény, zselésítő anyag: pektin édesítőszer: szteviol glikozidok. 100 g termék 50 g áfonya felhasználásával készült.

960 Ft

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.