Legjava Csípős Paprikakrém 200 g

899 Ft

Paprikakrémünk meghatározó alapanyaga a kápia paprika, amely egy a településünkön sokak által termelt élénkpiros színű, vastaghúsú paprikafajta. Leszedése teljesen érett korában történik, mindig gondosan, kézzel válogatott paprikát használunk fel.

Pillanatnyi készlethiány

Paprikakrémünk meghatározó alapanyaga a kápia paprika, amely egy a településünkön sokak által termelt élénkpiros színű, vastaghúsú paprikafajta. Leszedése teljesen érett korában történik, mindig gondosan, kézzel válogatott paprikát használunk fel. Egyedülálló ízét és zamatát magas cukortartalmának köszönheti. Ráadásul a kápia sok c vitamint őriz magában, amelyből szeretnénk minél többet megtartani a feldolgozása során. Annak érdekében, hogy a szószunk magyarosan csípős is legyen ugyancsak Bordányban termett, a kápiával egy időben szüretelt  fűszerpaprikát keverünk hozzá.

Hozzáadott tartósítószert, adalékanyagot nem tartalmaz. Hőkezeléssel tartósított.

Hasonló termékek

Sütésálló, 70%-al csökkentett energia és 70%-al csökkentett szénhidráttartalmú lekvár.

1 330 Ft

Hozzáadott tartósítószert, adalékanyagot nem tartalmaz. Hőkezeléssel tartósított.

899 Ft

Összetétel: - selyemfűméz (160g) - dióbél (90g)

1 229 Ft

45%-al csökkentett energia-, és 45%-al csökkentett szénhidrát-tartalmú lekvár.

1 319 Ft

45%-al csökkentett energia-, és 45%-al csökkentett szénhidrát-tartalmú lekvár.

1 019 Ft

Az egyik legismertebb és egyben legkeresettebb magyarországi fajtaméz a víztiszta, halványsárga, néha enyhén zöldes árnyalatú akácméz. A jellegzetes akácvirág illatú méz íze egyáltalán nem domináns, sőt inkább lágy és édes.

3 350 Ft

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.