NATUR TANYA SZERVES SAW PALMETTO (FŰRÉSZPÁLMA, SZABALPÁLMA) 60DB

2 550 Ft

Férfi egészség; prosztata, libidó, kopaszodás.

Pillanatnyi készlethiány

NATUR TANYA SZERVES SAW PALMETTO (FŰRÉSZPÁLMA, SZABALPÁLMA) 60DB

Termék összetevők:

szabalpálma termés (Serenoa repens) 10:1 kivonat (320 mg/tabletta); tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz); csalángyökér (Urtica doica) 12-16:1 kivonat (175 mg/tabletta); kisvirágú füzike (Epilobium parviflorum) 10:1 kivonat (150 mg/tabletta); maltodextrin; fényező anyag (sztearinsav); cink-citrát; csomósodást gátló (szilícium-dioxid); nátrium-szelenit

A készítményt tartsa gyermekektől elzárva, száraz, hűvös, sötét helyen! A termék kupakját mindig gondosan zárja vissza!

Férfi egészség; prosztata, libidó, kopaszodás. Ez a fűrészpálma bogyóból készült kivonat, csalángyökérrel, kisvirágú füzike gyógynövénnyel, szerves cinkkel és szelénnel lett dúsítva, hogy a lehető leghatékonyabban támogassa a prosztata egészségét, felszámolja a kopaszságot és fokozza a férfi ak szexuális vitalitását.

Forrás:gyártó/forgalmazó 2016 november

Felhasználási javaslat: Naponta 1 tablettát bő folyadékkal nyeljünk le

Hasonló termékek

Natur Tanya szerves C-vitamin 1000mg 60db

Pillanatnyi készlethiány

A Natur Tanya™ C-vitamin gyorsan szívódik fel és nagy mennyiségben, emellett hosszabb ideig marad a szervezetben és lassan választódik ki.

2 500 Ft
Natur Tanya Szerves Folsav – M-vitamin tabletta 60db

Raktáron

A folsav, amit M-vitamin néven is ismerhetünk nem más, mint az öröm vitaminja, gondoskodik a jó közérzetről, az örömről, bátorságról, optimizmusról, önbizalomról, fantasztikus vérképző és még a hajnövekedésben is szerepe van!

1 650 Ft
Natur Tanya szerves vas 30db

Raktáron

A szerves vas olyan B-vitaminokkal (Quali®-B) egészül ki, melyek minőségi alapanyagokból és fenntartható, nyomon követhető, megbízható gyártásból származnak.

2 190 Ft
Natur Tanya Szerves Kapormag krómmal Forte tabletta 60db

Pillanatnyi készlethiány

A kapormag és a króm együttesen hozzájárulhat a cukorbetegség kezeléséhez, a vércukorszint szabályozásához, az erőnlét növeléséhez, az emésztőrendszer egészséges működéséhez, az immunrendszer erősítéséhez.

1 800 Ft
Natur Tanya Liposzómás C-vitamin + cink folyékony formában

Raktáron

Liposzómák a természetben főleg az anyatejben fordulnak elő, ezek a gömböcskék teszik lehetővé, hogy a csecsemő szervezete a lehető leghatékonyabban tudja hasznosítani az anyatejben lévő tápanyagokat.

5 620 Ft

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.