Natur Tanya Szerves szelén 60db

2 450 Ft

A pecsétviaszgomba spóra csökkentheti a vérnyomást és a koleszterin szintet, gyulladásgátló, és májvédő hatásású. A C-vitamin fokozhatja a pecsétviaszgomba beta-glükanjának biológiai hasznosulását.

Raktáron

Mennyiség:

Az organikus szelén fontossága

A szelént az emberi szervezet nem képes önállóan előállítani, ezáltal esszenciális tápanyagnak minősül. Mivel a földek szeléntartalma meglehetősen csökkent az elmúlt években, az emberi fogyasztásra szánt élelmiszerek felvett szelén tartalma jelentősen visszaesett – és ez különösen igaz Európára.

A szelén étrend-kiegészítőkkel gondoskodhatunk a megfelelő szelén bevitelről, azonban nem mindegy, a szelén melyik formáját fogyasztjuk. A szelén ugyanis többféle formában létezik, ezek közül a szelén metionin, vagyis az organikus szelén a leginkább hatékony számunkra. A szelén szervetlen formái (a szelenit és a szelenát) csupán 50%-ban szívódnak fel, valamint fogyasztásuk esetén a szelénmérgezés lehetősége sem kizárt. Az organikus szelén ezzel szemben 90%-ban hasznosul szervezetünkben. Kutatások szerint az organikus szelénből azonban akár napi 1600 mikrogramm is fogyasztható, az ideális napi adag pedig 100-200 mikrogramm. Fontos tehát, hogy csakis szerves és organikus szelént fogyasszunk!

A termék tablettánként 100 µg szerves kötésű szelént tartalmaz (L-szeleno-metionin formában).

A szelén hozzájárul az immunrendszer és a pajzsmirigy normál működéséhez, a haj és köröm normál állapotának fenntartásához, védi a sejteket az oxidatív stressz ellen. 

Összetevők: tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz); maltodextrin;csomósodást gátlók (talkum, szilícium-dioxid); fényező anyag (zsírsavak); L-szeleno-metionin

Alkalmazási javaslat: Naponta 1 tabletta fogyasztása bő folyadékkal

Hatóanyag 1 tablettában: Szelén 100 µg (181,8 *NRV%)

NRV%: napi beviteli referencia érték %-a felnőttek esetében

Kiszerelés:60 tabletta

Nettó tömeg: 18 g (60 db 0,3  g-os tabletta)

Figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget. Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén szedése nem ajánlott. Az

étrend- kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék kisgyermek elől elzárva tartandó.

Tárolás: Gyermekektől elzárva, száraz, hűvös, sötét helyen. A termék kupakját mindig gondosan zárja vissza!

Minőségét megőrzi: a flakon alján feltüntetett időpontig

Hasonló termékek

Natur Tanya Szerves Spirulina tabletta 100db

2 450 Ft

A pecsétviaszgomba spóra csökkentheti a vérnyomást és a koleszterin szintet, gyulladásgátló, és májvédő hatásású. A C-vitamin fokozhatja a pecsétviaszgomba beta-glükanjának biológiai hasznosulását.

3 150 Ft

A zöld kávébab súlykontroll hatását, a benne található klorogén savnak köszönhetjük.

1 635 Ft

A Natur Tanya™ C-vitamin gyorsan szívódik fel és nagy mennyiségben, emellett hosszabb ideig marad a szervezetben és lassan választódik ki.

2 500 Ft

A kurkuminoidok olyan szerves vegyületek, amik fokozzák a vérkeringést, javítják a mozgásfunkciókat, és erőteljes, de főként mellékhatásoktól mentes gyulladás gátlók és gyulladáscsökkentők.

2 300 Ft

Legjobban szívódó, fermentált, növényi változat!

4 199 Ft

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.