Netamin aktivált q10 kapszula 30db

8 990 Ft

A Q10 koenzim egy vitaminszerű anyag, amely minden sejtünkben jelen van. A legerősebb zsíroldékony antioxidáns, és nélkülözhetetlen szerepet játszik a sejtszintű energiatermelésben.1,2 Szervezetünk képes előállítani, de 25 éves kor után a szintje fokozatosan csökken.

Raktáron

Mennyiség:

BIZONYÍTOTTAN HATÉKONY SEGÍTSÉG A NŐI ÉS FÉRFI MEDDŐSÉGET KÁROSÍTÓ OXIDATÍV STRESSZ ELLEN!

A Q10 koenzim egy vitaminszerű anyag, amely minden sejtünkben jelen van. A legerősebb zsíroldékony antioxidáns, és nélkülözhetetlen szerepet játszik a sejtszintű energiatermelésben.1,2 Szervezetünk képes előállítani, de 25 éves kor után a szintje fokozatosan csökken.

A természetes antioxidánsoknak nagyon fontos szerepe van a nők és férfiak termékenységét egyaránt negatívan befolyásoló oxidatív stresszel szembeni védelemben.3-8 (A női meddőség leggyakoribb okát, a PCOS-t, és az endometriózist is fokozott oxidatív stressz jellemzi.9,10)

A Q10 jelen van élelmiszerekben is (pl. belsőségek, húsok, avokádó, brokkoli), de táplálkozás útján szinte lehetetlen hozzájutni a szükséges mennyiséghez. Étrend-kiegészítéssel azonban bizonyítottan hatékonyan növelhető a szervezet Q10-szintje – különösen aktív formájával, az ubikinollal!

EZ A TERMÉK AKTÍV HATÓANYAGKÉNT KIZÁRÓLAG UBIKINOLT TARTALMAZ – MIÉRT FONTOS EZ?

A Q10-nek két formája létezik:

  • oxidált (ubikinon), hagyományos Q10
  • aktív (ubikinol), jelentősen hatékonyabb felszívódással

Egészséges emberek vérében a Q10 koenzim több mint 98%-a ubikinol formájában van jelen. A hagyományos Q10-et a szervezetnek először át kell alakítania ubikinollá, hogy használni tudja.11 Az életkor előrehaladtával azonban ez az átalakítási képesség romlik.12,13

A Netamin Aktivált Q10 100 mg kapszula természetes, bioaktív ubikinolt tartalmaz. Ezt a formát – amely biológiailag azonos a szervezetben található ubikinollal – az egész világon egyedül a japán Kaneka cég gyártja, szabadalmaztatott erjesztési folyamat segítségével.

Kutatások szerint az ubikinol akár 8-szor jobban hasznosul és jelentősen tovább is marad a szervezetben, mint az ubikinon.14 Egy randomizált, kettős vak vizsgálatban 72 órával bevitel után a vérplazma teljes Q10-szintje 4,3-szor nagyobb volt ubikinol esetén, mint ubikinon esetén.15

A legtöbb kutatás, és szakértői vélemények szerint is a Q10 koenzim napi bevitelének optimális mennyisége kb. 100 mg.16-19 A Netamin Aktivált Q10 100 mg kapszulából elég napi egyet bevenned.

OGYÉI szám: 25350/2020. Ez mit jelent? Azt, hogy a termék a jogszabályi előírásoknak megfelelve be lett jelentve az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetnél, mint étrend-kiegészítő készítmény. A Netamin termékek minden esetben magas minőség-biztosítási követelmények mellett,

Hasonló termékek

Netamin tökmag kivonat 60db

Raktáron

A tökmagolaj hatóanyagai jótékonyan befolyásolhatják a hormonháztartást, férfiak esetében a prosztata-megnagyobbodással járó panaszokat enyhítheti. Stabilizálhatja az anyagcserét, méregtelenítő és májregeneráló, parazitaellenes hatással rendelkezik.

3 190 Ft
Netamin C-vitamin 1000mg

Raktáron

A C-vitamin többek között hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a kollagénképződéshez és ezen keresztül az erek normál állapotának, működésének fenntartásához.

2 390 Ft
Netamin Kurkuma 500mg kapszula 60db

Raktáron

A kurkuma két legfontosabb, klinikai kutatásokkal is alátámasztott tulajdonsága, hogy gyulladáscsökkentő és antioxidáns. Alkalmazhatjuk továbbá emésztési problémákra, májbetegségre, sebhelyekre, sérülésekre, bőrgondokra is.

3 190 Ft
Netamin B-vitamin komplex 40db

Raktáron

A Netamin B-vitamin Komplex Forte egyetlen tablettában tartalmazza az összes B-vitamint, C-vitaminnal kiegészítve.

1 070 Ft
Netamin Barátcserje kapszula 400mg (60db)

Raktáron

A menstruációs görcsök enyhítésére A menstruáció előtt jelentkező fájdalmak, hangulatingadozások csökkentésére Hormonális egyensúly természetes visszaállítására

3 190 Ft
Netamin Multivitamin nőknek

Raktáron

Speciálisan a nők igényeire fejlesztett komplex multivitamin A legfontosabb vitaminok, ásványi anyagok + EXTRA összetevők, mint: kollagén, hialuronsav, gyógynövény-kivonatok, antioxidánsok, esszenciális aminosavak

4 680 Ft

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.