Netamin aktivált q10 kapszula 30db

8 990 Ft

A Q10 koenzim egy vitaminszerű anyag, amely minden sejtünkben jelen van. A legerősebb zsíroldékony antioxidáns, és nélkülözhetetlen szerepet játszik a sejtszintű energiatermelésben.1,2 Szervezetünk képes előállítani, de 25 éves kor után a szintje fokozatosan csökken.

Raktáron

Mennyiség:

BIZONYÍTOTTAN HATÉKONY SEGÍTSÉG A NŐI ÉS FÉRFI MEDDŐSÉGET KÁROSÍTÓ OXIDATÍV STRESSZ ELLEN!

A Q10 koenzim egy vitaminszerű anyag, amely minden sejtünkben jelen van. A legerősebb zsíroldékony antioxidáns, és nélkülözhetetlen szerepet játszik a sejtszintű energiatermelésben.1,2 Szervezetünk képes előállítani, de 25 éves kor után a szintje fokozatosan csökken.

A természetes antioxidánsoknak nagyon fontos szerepe van a nők és férfiak termékenységét egyaránt negatívan befolyásoló oxidatív stresszel szembeni védelemben.3-8 (A női meddőség leggyakoribb okát, a PCOS-t, és az endometriózist is fokozott oxidatív stressz jellemzi.9,10)

A Q10 jelen van élelmiszerekben is (pl. belsőségek, húsok, avokádó, brokkoli), de táplálkozás útján szinte lehetetlen hozzájutni a szükséges mennyiséghez. Étrend-kiegészítéssel azonban bizonyítottan hatékonyan növelhető a szervezet Q10-szintje – különösen aktív formájával, az ubikinollal!

EZ A TERMÉK AKTÍV HATÓANYAGKÉNT KIZÁRÓLAG UBIKINOLT TARTALMAZ – MIÉRT FONTOS EZ?

A Q10-nek két formája létezik:

  • oxidált (ubikinon), hagyományos Q10
  • aktív (ubikinol), jelentősen hatékonyabb felszívódással

Egészséges emberek vérében a Q10 koenzim több mint 98%-a ubikinol formájában van jelen. A hagyományos Q10-et a szervezetnek először át kell alakítania ubikinollá, hogy használni tudja.11 Az életkor előrehaladtával azonban ez az átalakítási képesség romlik.12,13

A Netamin Aktivált Q10 100 mg kapszula természetes, bioaktív ubikinolt tartalmaz. Ezt a formát – amely biológiailag azonos a szervezetben található ubikinollal – az egész világon egyedül a japán Kaneka cég gyártja, szabadalmaztatott erjesztési folyamat segítségével.

Kutatások szerint az ubikinol akár 8-szor jobban hasznosul és jelentősen tovább is marad a szervezetben, mint az ubikinon.14 Egy randomizált, kettős vak vizsgálatban 72 órával bevitel után a vérplazma teljes Q10-szintje 4,3-szor nagyobb volt ubikinol esetén, mint ubikinon esetén.15

A legtöbb kutatás, és szakértői vélemények szerint is a Q10 koenzim napi bevitelének optimális mennyisége kb. 100 mg.16-19 A Netamin Aktivált Q10 100 mg kapszulából elég napi egyet bevenned.

OGYÉI szám: 25350/2020. Ez mit jelent? Azt, hogy a termék a jogszabályi előírásoknak megfelelve be lett jelentve az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetnél, mint étrend-kiegészítő készítmény. A Netamin termékek minden esetben magas minőség-biztosítási követelmények mellett,

Hasonló termékek

Netamin Junior multivitamin 30db

Raktáron

A rágótabletta komplex összetételének köszönhetően 4 éves kortól biztosítja a gyermekeknek mindazt, amire az egészséges fejlődéshez szükségük van.

1 899 Ft
Netamin Kóladió tabletta 90db

Pillanatnyi készlethiány

Egyedi gyógynövény-készítmény Kóladióval, cayenne borssal, fahéjjal, kurkumával és borssal a fogyás és a diéta támogatására. Energiával tölt fel egész napra.

6 390 Ft
Netamin InkontiVITAL / UroVITÁL hölgyeknek kapszula 60db

Pillanatnyi készlethiány

A készítmény hatóanyagai, a tökmagkivonat és szójacsíra-kivonat együttesen hatékony segítséget nyújthatnak a hölgyeknek a különböző vizelet visszatartási problémákban.

3 190 Ft
Netamin HERBAL Zsírégető tabletta 30db

Pillanatnyi készlethiány

A Herbal Zsírégető tabletta nem csodaszer, csak természetes összetevőkből álló támogatást nyújta a hatékony fogyáshoz, nagyban segítheti a tartós, látványos zsírégetést.

4 270 Ft
NETAMIN Xerex férfiaknak 25g

Pillanatnyi készlethiány

A Xerex potencia-tabletta állandó szedésű készítmény, rendszeres kúra jellegű használatra.

6 890 Ft
Netamin Amerikai Tőzegáfonya Forte kapszula 30db

Raktáron

50x-es tőzegáfonya-kivonat extra C-vitaminnal és probiotikummal. Hatékony segítség húgyúti megbetegedések esetén, valamint fogyasztásával megelőzhetőek bizonyos szív-és érrendszeri megbetegedések.

1 950 Ft

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.