Now Liquid multi narancs 473ml

6 990 Ft

Folyékony multivitamin 473 ml, 31 adag/üveg. Vegetáriánus termék

Pillanatnyi készlethiány

Folyékony multivitamin Vegetáriánus termék 473 ml, 31 adag/üveg

 

A növésben levő gyermekek tápanyagszükségletének kielégítése rendkívül fontos különösen a korai éveikben. Ez a készítmény olyan fontos tápanyagokat tartalmaz, mint a vitaminok, antioxidánsok, ásványok és egyéb fontos együtthatók, amelyek nélkülözhetetlen szerepet töltenek be a csontrendszer-, az agyműködés-, és a belső szervek növekedésében és fejlődésében, illetve az alapvető egészséges fejlődés sok egyéb területén.

Folyékony állapota következtében hatékony felszívódású. Természetes Xylitollal édesített. Az összetett vitaminok segítenek áthidalni azon tápanyagok hiányát, melyek nem fordulnak elő a napi étkezésünkben. A mai rohanó világban a feldolgozott ételekből sokan nem jutunk hozzá a vitaminok, ásványok és egyéb tápanyagok ajánlott napi mennyiségéhez. Az összetett vitaminok hozzásegíthetnek ezeknek az étrendi hiányoknak a pótlásához, továbbá arra vannak kifejlesztve, hogy a tápanyagok széles skáláját nyújtsák úgy, hogy azok hatásai egymást kölcsönösen megerősítik. Ennek az egyedülálló tápanyagnak a stabilizáló hatóanyaga barna rizs protein, mely maximalizálja a vitaminok, ásványok és növényi tápanyagok természetes tulajdonságait. Vegetáriánus formula.Nem tartalmaz: sót, keményítőt, élesztőt, glutént, tejet, tojást, mesterséges színezéket és ízesítőt. Figyelem! Vas mentes készítmény.

Felhasználási javaslat: 4 éves kortól 1 teáskanál (5 ml) 1-2x naponta. Felnőtteknek 1 evőkanál (15 ml) 1-2x naponta. Figyelmeztetés: A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tartandó! Minőségét megőrzi: a dobozon jelzett hónap végéig Tárolás: száraz, hűvös helyen Figyelem! Felbontás után hűtést igényel. Gyártó: NOW Foods , USA

Hasonló termékek

A készítmény az egyszerű cukrok – monoszacharidok – közé tartozó D-mannózt tartalmaz.

8 250 Ft

Okinawa-i korall kalcium, magnézium és D-vitamin 100 vegetáriánus kapszula

5 750 Ft

100 mg Béta-D-Glukan és 160 mg Maitake Mushrooms gomba 90 vega kapszula.

5 350 Ft

1000 mg C-vitamin, bioflavonoiddal és rutinnal 100 kapszula

3 650 Ft

Kiegyensúlyozott arányú aminosav keverék.

4 290 Ft

2 tápanyag a D-vitamin és a K-vitamin egyesítésével a csontok, fogak és keringési rendszer védelmére és erősítésére.

3 650 Ft

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.