OLIMP LABS ZEN-SZEN GINSENG Kapszula 30DB

2 000 Ft

Növeli a szellemi és fizikai erőnlétet, fokozza az ellenálló képességet, kivédi a stressz-hatásokat, nem utolsó sorban, különösen hatékony afrodiziákum.

Pillanatnyi készlethiány

Olimp Labs® Zen-szen® Jin-Jang egyensúly

Zen-szen® Rg1 és Rb1típusú ginsenozidjai, a Jin (passzivitás, sötétség, lassúság) és Jang (aktivitás, fény, gyorsaság) közti harmonikus egyensúlyt teremtik meg. Az Rb1 megnyugtatja az emberi szervezetet stressz és erős indulatosság során. Az Rg1 viszont növeli a teljesítőképességet, gyorsítja a reakcióinkat, és jó hatást gyakorol fizikai kimerültség és betegség esetén. Különösen hatékony afrodiziákumnak számít férfiak és nők részére egyaránt, hiszen a hímvessző, vagina és csikló érrendszerében erősíti a vérkeringést és fokozza a kéj érzetét. Zen-szen®- Adaptogén ginseng gyökerek - forrás: WIKIPÉDIA

„Az adaptogén növények harmonizálják egyes belső elválasztású mirigyeink valamint az immunrendszerünk működését. Amennyiben arra van szükség, lelassítják a túlműködő miközben felgyorsítják az alul működő szerveinket.

Az emberi test külső és belső körülményi változnak. A változásokhoz való alkalmazkodó képességünk (idegen szóval: adaptálódásunk) lehetséges az adaptogén gyógynövények segítségével. Innen származik az elnevezés.

Adaptogén gyógynövényeknek azokat nevezzük, melyek növelik a szervezet ellenálló képességét a stresszel, fizikai sérülésekkel, aggodalmakkal és kimerültséggel szemben. Egyes helyeken fiatalító, energizáló gyógynövényeknek is nevezik őket.

Egy adaptogén olyan pontosan körül nem írható hatást vált ki az emberi testben, mely által megnő a szervezetünk ellenálló képessége számos behatással szemben. Ezek lehetnek fizikai, kémiai és biológiai behatások. Egy adaptogénnek kiegyensúlyozó hatása van a szervezet életfunkcióira, függetlenül attól, hogy ez a funkció milyen irányban mozdult el korábban.”

Zen-szen® ginseng extra, 12% ginsenozid tartalom kapszulánként!

A ginseng gyökerek általánosan szellemi –és testi erőnlétfokozók, sokoldalúságuk titka, hogy adaptogén vegyületeik a szervezet egészére pozitív tulajdonságúak. A Zen-szen® kétféle ginseng gyökér adaptogén vegyületeit tartalmazza koncentrálva, melyek a szervezetre kiegyensúlyozó hatásúak, segítik a változó, külső és belső körülményekhez való alkalmazkodó képességét. A gyökerek fő hatóanyagai a ginsenozidok. A kapszula titka a kiemelkedően magas, kapszulánként 12% ginsenozid tartalom, amit vitaminokkal is dúsítottunk. A hatóanyagok biohasznosulását a Bioperine® (fekete bors kivonat) szabadalom fokozza.

Ginsenozidok

Különösen, stresszes időszakot követő szellemi és testi fáradtság, és a kiégettség érzésének megszüntetésére javasoljuk. A ginsenozidok olyan speciális immunsejtek (T-sejtek) termelődését serkentik, amelyek feladata a szervezetbe jutó, kórokozó vírusok és baktériumok pusztítása. A Zen-szen® az energiaszint és állóképesség növelése mellett, lassítja az öregedési folyamatokat, és nem utolsó sorban különösen hatékony afrodiziákumnak számít, hiszen a hímvessző, vagina és csikló érrendszerében erősíti a vérkeringést és fokozza a kéj érzetét.

Az élet és az erő gyökerei egy kapszulában!

A ginsenozidok a stressz által okozott testi, szervi tüneteket szüntetik meg, és növelik a szellemi, fizikai teljesítőképességet. A ginsenozidok fokozzák a munkateljesítményt, a koncentráló képességet és segítik a betegségeket követő lábadozást. Ha fáradtság, kimerültség gyötri, mindenképp jó választás. A ginseng általános szervezet erősítő hatása tudományosan igazolt, hatóanyagai serkentik a vírusok és baktériumok elpusztítása hivatott speciális immunsejtek termelődését.

Tudományos vizsgálatok igazolják, hogy a ginsenozidok hatékonyak:

- Fáradtság és kimerültség esetén
- Segítenek fenntartani a megfelelő fizikai állóképesség
- Javítják a koncentrációt és koordinációt 
- Támogatják az immunrendszer működését 
- Segítik a szexuális egészség fenntartását/visszaszerzését 
- Javítják a mindennapi életminőséget

Növeli az energiát, és csökkenti a stresszt

A panax ginsengek közül, az amerikai és a koreai ginseng kombinációja véd a;

• STRESSZ HATÁSOK ELLEN

A kimerültség és a túlterhelés következményeként fellépő koncentrációs zavarok és gyenge immunrendszer esetén. Segítik a szervezet stressz hormonjainak szabályozását, és segítik az agyban lévő agyalapi mirigy és hipotalamusz, valamint a vese csúcsán elhelyezkedő mellékvese működését. A koreai és az amerikai ginseng kombinációja az endorfin, vagyis az agy „boldogsághormon” termelését is fokozza!

• IMPOTENCIA ÉS STERILITÁS KEZELÉSÉRE.

Bár az impotencia gyógyításában betöltött szerepe e ginseng párosnak vitathatatlan, a mechanizmus mikéntjét még több szempontból is homály fedi. A Zen-szen® ginsengjeinek néhány aktív alkotórészéről már tudják, hogy elernyesztik az erek falában a simaizmot, javítják a hímvessző vérellátását és ezáltal képesek merevedést kiváltani. A steril férfiak számára is gyógyírként szolgálhatnak, mivel állatkísérletek során kiderült, hogy növelik a tesztoszteron szintet, és fokozzák az ondó termelődését.

• TERMÉSZETES KÉJFOKOZÓ!

A hímvessző, vagina és csikló érrendszerében erősíti a vérkeringést és fokozza a kéj érzetét. Kiemelkedően magas ginsenozid tartalom biohasznosulását Bioperine® (fekete bors kivonat) szabadalom fokozza, amit vitaminokkal is dúsították.

• ÉLETERŐ ÉS VÉDEKEZŐKÉPESSÉG FOKOZÁSÁRA.

Különösen hasznos ez a kombináció a hosszan tartó betegségekből való lábadozás időszakában

• SZELLEMI FRISSÍTŐ

Ígéretes állatkísérleteket követően, az utóbbi évtizedekben végzett vizsgálatok igazolták a növény emberre kifejtett érdekes hatásait. Anabolizáló - fehérjeszintézist serkentő - szer, amely javíthatja a szellemi teljesítményt is, amint azt az alkalmazott pszichológiai tesztek is bizonyították

• SPORTOLÓK RÉSZÉRE

Sok hosszútávfutó és testépítő választja ezt a ginseng kombinációt, hogy így növelje fizikai állóképességét. Számos természetgyógyász vallja azt, hogy a Zen-szen® képes a fáradtságérzetet is késleltetni úgy, hogy nagyobb hatásfokkal történő energiafelhasználásra készteti az izmokat

• A MINDENNAPI ÉLETMINŐSÉG JAVÍTÁSÁRA

A Panax ginsengeket már évezredek óta használja a kínai orvoslás az emberi élet meghosszabbítására, illetve minőségének javítására. A számos változatban előforduló gyógynövény legelterjedtebb és legkörültekintőbben tanulmányozott faja a koreai és az amerikai ginseng. Az amerikai ginsenget főként Amerika középnyugati területein termesztik, majd pedig Kínába exportálják.

Az élettani hatásért felelős adaptogén vegyületek

A növény gyógyhatású része az igen lassan fejlődő gyökér. Sokszor négy-hat évet is várni kell a begyűjtésére, amikor is a gyökér ginsenozid tartalma eléri a maximumát. A ginsenozid nem más, mint a ginszenggyökérben lévő aktív hatóanyag, triterpén-szaponinok. A ginsenozidok közé legalább 14 vegyület tartozik, rövidítésekkel (Rbl, Rb 2 stb.) jelzik őket. A Panax ginseng a ginsenozidon kívül vércukorszint-csökkentő panaxant és immunrendszert serkentő összetett cukormolekulákat, ún. poliszacharidokat is tartalmaz.

A ginseng segítségével a szervezet számos betegséggel szemben képes felvenni a harcot. Olyan speciális immunsejtek (T-sejtek) termelődését serkenti, amelyek feladata a szervezetbe jutó, ártalmas vírusok és baktériumok pusztítása.

Figyelem!

Csak olyan ginseng készítményt válasszon, ahol garantált a napi adagban a legalább 10% ginsenozidot tartalom. A Zen-szen®1 kapszulája 12% ginsenozidot tartalmaz!

Felhasználási javaslat: Általános egészségmegőrzéshez vagy fáradtság ellen: szedjen naponta egy kapszula. Feszültséggel teli időszakban vagy betegségből történő lábadozás alatt: naponta kétszer vegyen 1 kapszulát. Impotencia és sterilitás esetén: az ajánlott mennyiség szintén naponta kétszer 1 kapszula.

Hasonló termékek

Olimp Labs Hepaplus Articsóka kivonat kapszula 30 db

Pillanatnyi készlethiány

Máj, epe, emésztés. 17,5mg cinarin tartalom kapszulánként! 

1 600 Ft
OLIMP LABS Vita-min plus tabletta 30db

Pillanatnyi készlethiány

Világszabadalommal védett (ALBION®) kelátkötésű ásványokkal szervessé tett multivitamin + lutein + zöld tea katekinek.

2 450 Ft
Olimp labs Stress control tabletta 30db

Raktáron

Az Olimp Stress Control hagyományosan nyugtató és idegrendszert támogató gyógynövények koncentrált kivonatát tartalmazza.

2 550 Ft
Olimp Labs TRI-MAG B6- 30 db

Raktáron

Az Olimp Tri Mag B6 háromféle kötésű magnézium szabadalmaztatott formuláját tartalmazza, mely kiválóan alkalmas a magnéziumhiányos állapotok megelőzésére! Hatóanyagtartalma ideális hobbi sportolóknak, szellemi munkát végzőknek, vagy egyszerűen csak megelőzési célból!

1 100 Ft
Olimp labs Guaranax Guarana kapszula 60 db

Pillanatnyi készlethiány

GUARANAX® segíti a szervezet szellemi és fizikai teljesítményének fenntartásában és a testsúly csökkentésében.

2 670 Ft
Olimp Labs CHELA-FERR BIO-COMPLEX kapszula 30db

Pillanatnyi készlethiány

Az Olimp Chela Ferr Bio Complex kiválóan felszívódó Ferrochel „szerves” vasat tartalmaz a hasznosulásához szükséges vitaminokkal és a vérképzést segítő egyéb összetevőkkel.

1 860 Ft

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.