Olimp Labs CHELA - MAG B6 kapszula 30db

2 900 Ft

Megduplázza az idegrendszer működését, és különösen hasznos, ha könnyen ingerlékennyé, stresszessé válsz, vagy pedig nehezedre esik koncentrálni.

Pillanatnyi készlethiány

CHELA - MAG B6® kapszula 30db

Kelátkötésű (ALBION®), gyorsan felszívódó magnézium, B6 vitaminnal dúsítva. Ennek a két összetevőnek a kombinációja megduplázza az idegrendszer működését, és különösen hasznos, ha könnyen ingerlékennyé, stresszessé válsz, vagy pedig nehezedre esik koncentrálni. A megfelelő felszívódás céljából a magnéziumnak különleges kelát kötésű formát adtunk. A kelát kötésben a szerves sav ollószerűen mintegy körülöleli a fémiont és befogadja az ion szabad elektron-párjait. Így kaptunk egy tökéletesen felszívódó magnéziumot, amit B6 vitaminnal is dúsítottunk és egyben megakadályozzuk a felszívódást gátló egyéb tápanyag-összetevők hatásait.

Összetétel: 555 mg magnézium, növényi aminosavas kelátkötésben (ALBION® magnézium biszglicinát), B6 vitaminnal dúsítva. Adagolás: Napi egy kapszula, étkezés után. Kiszerelés: 30 kapszula (Nettó tömeg: 20,7 g) Aktív hatóanyagtartalom 1 kapszulában Magnézium aminosav kelát ALBION® 555 MG, amiből: Magnézium 100 mg (27%*) B6 Vitamin(piridoxin hidroklorid) 5 mg (357%*) *% RDA – az ajánlott napi mennyiség százaléka Figyelmeztetés: A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Adagolás: Napi 1 kapszula, étkezés után.

Hasonló termékek

Az Olimp Tri Mag B6 háromféle kötésű magnézium szabadalmaztatott formuláját tartalmazza, mely kiválóan alkalmas a magnéziumhiányos állapotok megelőzésére! Hatóanyagtartalma ideális hobbi sportolóknak, szellemi munkát végzőknek, vagy egyszerűen csak megelőzési célból!

1 100 Ft

Világszabadalommal védett (ALBION®) kelátkötésű ásványokkal szervessé tett multivitamin + lutein + zöld tea katekinek.

2 450 Ft

Máj, epe, emésztés. 17,5mg cinarin tartalom kapszulánként! 

1 600 Ft

Hajhullásra, hajnövesztésre, csontképződésre, körömtöredezés ellen, szőrtüsző regenerálódásra, haj, bőr és körömszerkezet javítására.

2 780 Ft

A Olimp Labs Beta Solar napozóvitamin hatóanyagai elősegítik az egyenletes és tartós barnaságot, miközben védik a bőrt és a szemet.

3 190 Ft

A krill olajban lévő esszenciális omega-3 zsírsavnak kitüntetett szerepe van egészségünk megőrzésében.

5 000 Ft

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.