Termékeink

Utoljára megtekintett termékek

banner-1497015616165506032761.jpg

Olimp Labs Lutein Bio-Complex kapszula 30db

3 150 Ft

20mg lutein kapszulánként, az élettani hatását és felszívódását fokozó, a szemek egészséges működéséhez elengedhetetlen; taurinnal, cirus bioflavonoidokkal, C-vitaminnal, kelátkötésű, szerves cinkkel (ALBION Zink Chelazome) és szelénnel dúsítva!

Pillanatnyi készlethiány

20mg lutein kapszulánként, az élettani hatását és felszívódását fokozó, a szemek egészséges működéséhez elengedhetetlen; taurinnal, cirus bioflavonoidokkal, C-vitaminnal, kelátkötésű, szerves cinkkel (ALBION, Zink Chelazome) és szelénnel dúsítva! Mivel az emberi test nem képes luteint termelni a megfelelő mennyiséget étel, vagy étrend kiegészítő által kell bevinni.

A lutein oly módon javíthatja az éles látást, hogy elnyeli a nap káros ibolyántúli sugarait, az elektromágneses sugárzást és semlegesíti a retinában (a szem fényérzékeny részében) lévő szabad gyököket. Csökkentheti a sárgafolt-degeneráció veszélyét, ami a látásvesztés egyik fő oka, megelőzheti a szemlencse károsodását, így például a szürke hályog kialakulását. (A lutein akkor is segíthetséget nyújt, ha az Ön bőre száraz és fakó).

Az egyedi fejlesztésű lutein BIO-COMPLEXŸ összetevőinek szinergikus hatása arra sarkallja a retinát, hogy a környezeti tényezők (rossz étrend, élvezeti szerek) és a környezeti, illetve a lelki stressz által keletkező szabad gyökökkel is szembeszálljon. Az eredmény; javuló látásképesség és védelem, a szemeket károsító környezeti tényezőktől.

A szürke hályog kialakulásának oka, hogy a szemben keletkező reaktív oxigéngyökök károsítják a szemlencse rostjait felépítő fehérjéket. Ezt a folyamatot akadályozza meg a lutein nevű  antioxidáns és az antioxidáns hatással bíró kísérő tápanyagok (taurin, cirus bioflavonoidok, C-vitamin, cink (ALBION,Zink Chelazome) és szelén), melyek nélkül a védelmi mechanizmus nem jöhetne létre. A ZINK CHELAZOMEŸ szabadalom egyedülálló tulajdonsága, hogy képes eljuttatni a szemlencséhez a luteint és a kísérő antioxidáns összetevőket, hogy ott szinergikus védő hatásukat kifejthessék.

Éleslátás LUTEIN BIO-COMPLEXŸ-EL - a „sárgafoltban” a lutein a legfontosabb pigment, mely a szemretina központi részén helyezkedik el. A sárgafoltban találhatók a legsűrűbben a látóideg-végződések, feladatuk az éles látás létrehozása, ez a terület felel a tiszta és minőségi látásért. A lutein elnyeli a káros rövidhullámú sötétkék sugarak egy részét, valamint semlegesíti a sugarak káros hatását, amennyiben annak bármely része bejutna a retina finom szerkezetébe. A lutein hiánya fakó, száraz bőrt eredményez és látásromláshoz vezethet.

Az egyedi fejlesztésű LUTEIN BIO-COMPLEXŸ összetevőinek szinergikus hatása arra sarkallja a retinát, hogy a környezeti tényezők (rossz étrend, élvezeti szerek) és a környezeti, illetve a lelki stressz által keletkező szabad gyökökkel is szembeszálljon. Az eredmény; javuló látásképesség és védelem, a szemeket károsító környezeti tényezőktől.

Az emberi szervezet általános állapota és a látás minősége egyenes arányban van egymással, szoros összefüggést mutatnak az idegrendszeri és szervi, különösen a máj egészségével. A magzati fejlődésnél is látható, hogy a szem, az emésztőrendszer és az idegrendszer mentén helyezkedik el. Az idegrendszer minden szervrendszerrel kapcsolatban áll, ezért az íriszdiagnosztika segíthetségével a szervezet állapota diagnosztizálást nyerhet.  Célzott tápanyagokkal a látászavarok javíthatók, a szembetegségek megelőzhetők lennének, ha szervezetük számára biztosítanánk a megfelelő tápanyag összetevőket. A kúraidők betartásával a látás minőségének javulása, akár 2 dioptria is lehet! A látászavarok különösen érintik a monitor előtt dolgozókat és a televízió előtt ülőket, továbbá a cukorbetegeket.

Ez az összetett étrend kiegészítő különösen ajánlott azon embereknek prevenciós céllal, akik családjában előfordult látásromlás és/vagy cukorbetegség, akik szeme ki van téve a káros sugárzásnak, amit például a számítógép képernyők vagy TV készülékek generálnak. A tápanyag összetevők közül a cink és a szelén, még tudatos életvitel esetén is csökkent mennyiséget mutathat a szervezetben, köszönhetően a környezeti ártalmaknak, a tömegtermesztésnek és tömegtermelésnek.

Felhasználási javaslat: naponta 1 kapszula a főétkezések után

Minimumkúra-maximumkúra: minimumkúra 1 hónap, amit évente 2-szer ismételünk. A kúraidő diagnosztizált betegségnél 6 hónapra változik.

Összetétel: 1 kapszula 

  • Lutein: 20 mg
  • Taurin: 200 mg
  • Citrus biovlavonoidok 40%: 50 mg
  • C-vitamin: 30 mg
  • Kelátkötésű Cink ALBIONŸ
  • Zinc ChelazomeŸ szabadalom: 37.5 mg
  • ebből Zinc: 7.5 mg
  • Szelén: 30 μg

Hasonló termékek

OLIMP LABS GOLD KRILL KAPSZULA 30DB

Pillanatnyi készlethiány

A krill olajban lévő esszenciális omega-3 zsírsavnak kitüntetett szerepe van egészségünk megőrzésében.

5 000 Ft
Olimp Labs Kollagén Aktív Plus rágótabletta  80db

Pillanatnyi készlethiány

A kollagén hozzájárulhat az ízületek normál működéséhez, az öregedési folyamatok lassításához, a haj, bőr, köröm egészségéhez.

4 250 Ft
Olimp Labs TRI-MAG B6- 30 db

Pillanatnyi készlethiány

Az Olimp Tri Mag B6 háromféle kötésű magnézium szabadalmaztatott formuláját tartalmazza, mely kiválóan alkalmas a magnéziumhiányos állapotok megelőzésére! Hatóanyagtartalma ideális hobbi sportolóknak, szellemi munkát végzőknek, vagy egyszerűen csak megelőzési célból!

1 100 Ft
Olimp Labs Hepaplus Articsóka kivonat kapszula 30 db

Pillanatnyi készlethiány

Máj, epe, emésztés. 17,5mg cinarin tartalom kapszulánként! 

1 600 Ft
Olimp labs Stress control tabletta 30db

Raktáron

Az Olimp Stress Control hagyományosan nyugtató és idegrendszert támogató gyógynövények koncentrált kivonatát tartalmazza.

2 550 Ft
OLIMP LABS SZERVES KRÓM AKTÍV TABLETTa 60DB

Pillanatnyi készlethiány

Olimp Labs® Szerves Króm Aktív tabletta (Chrom Activ) - 200 mcg króm-ion/tabletta. Súlycsökkentés, vércukorszint szabályozás! Több izom, kevesebb zsír, jó anyagcsere!

2 390 Ft

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.