Tisztítószerek

Lina kamillás kímélő mosószer babaruhákhoz 1,5l

2 150 Ft

A BIO mosódió használata egyedülálló és igen különleges módja a ruhák tisztításának és ápolásának!

Pillanatnyi készlethiány

A mosás EGYEDÜLÁLLÓ élménye! A BIO mosódió használata egyedülálló és igen különleges módja a ruhák tisztításának és ápolásának! A "csodadió" mosóereje rendkívül nagy és nem tapad meg a ruha szálai közöt, így a ruhák csodálatosan puhák maradnak. A "mosó-csodadió" újra és újra meg fogja lepni Önt és meggyőzi arról, hogy a ruhák ÖBLÍTŐ NÉLKÜL is lehetnek selymesen puhák és könnyen vasalhatóak!
A megújuló nyersanyagokból készült termék 99,5%-ban BIO eredetű mosódióból származó mosó-aktív anyagot tartalmaz, öblítő használata NÉLKÜL is óvja a gyermekruhákat, a csecsemők és a kisgyermekek bőrét, de környezetünket is. Használata allergiában szenvedők részére is ajánlott.

Hasonló termékek

Érzékeny bőrre. Tiszta edények szelíd módon. Különösen bőrkímélő. Tartósítószer nélkül, növényi alapanyagokból. Következetesen ökológiai - dermatológiailag tesztelt - enzimmentes - géntechnika-mentes.

1 111 Ft

Nagyobb mosóerő, fehérítővel. 40C-95C fokos mosáshoz alkalmas. 22 adag mosáshoz elegendő mennyiség.

2 983 Ft

Konyhai eszközök és csaptelepek tisztításához kiváló megoldás.

690 Ft

Összetétel: >30%víz, 5-15% nemionos tenzid (cukortenzid), anionos tenzid (kókuszzsíralkoholszulfát), <5% selyemsó, citrát, illóolaj limonén és citrát tartalommal.

1 039 Ft

A tejsav hámoldó tulajdonságú, ezért kémiai úton szabadítja meg a bőrt az elhalt hámsejtektől, hogy az könnyen lélegezzen, puha és bársonyos tapintású legyen.

890 Ft

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.