Lina kamillás kímélő mosószer babaruhákhoz 1,5l

2 150 Ft

A BIO mosódió használata egyedülálló és igen különleges módja a ruhák tisztításának és ápolásának!

Pillanatnyi készlethiány

A mosás EGYEDÜLÁLLÓ élménye! A BIO mosódió használata egyedülálló és igen különleges módja a ruhák tisztításának és ápolásának! A "csodadió" mosóereje rendkívül nagy és nem tapad meg a ruha szálai közöt, így a ruhák csodálatosan puhák maradnak. A "mosó-csodadió" újra és újra meg fogja lepni Önt és meggyőzi arról, hogy a ruhák ÖBLÍTŐ NÉLKÜL is lehetnek selymesen puhák és könnyen vasalhatóak!
A megújuló nyersanyagokból készült termék 99,5%-ban BIO eredetű mosódióból származó mosó-aktív anyagot tartalmaz, öblítő használata NÉLKÜL is óvja a gyermekruhákat, a csecsemők és a kisgyermekek bőrét, de környezetünket is. Használata allergiában szenvedők részére is ajánlott.

Hasonló termékek

MM SensEco Brilliant fehérítő mosógél 1,5l

Raktáron

Antiallergén illattal és gélben oldott aktív oxigénes rendszerével és biológiai enzimekkel a világos és fehér ruhák mosószere.

2 450 Ft
SODASAN bio folyékony mosószer LIME 1,5 L

Pillanatnyi készlethiány

Minden ruhaanyag típushoz használható, kivéve a gyapjúhoz és a selyemhez.. A termék 100%-ban megfelel az Ecocert szabványnak és Vegan Society minősítéssel rendelkezik!

2 789 Ft
Biorganik  SODASAN ÖKO FOLYÉKONY SÚROLÓSZER 500ML

Raktáron

Ez a tisztító kiváló az alapos, de kíméletes tisztításhoz. Használhatja minden kemény felülethez úgy, mint zománc, nemesfém, kerámia és üvegkerámia főzőlap tisztításhoz.

1 065 Ft
BiOrganik NATÚR SZÓDABIKARBÓNA 1kg

Pillanatnyi készlethiány

Összetevők:100% nátrium-hidrogén-karbonát

599 Ft
MM SensEco Ultimate prémium mosógél 2in1 1,5l

Raktáron

Szereted ha hosszú ideig illatos a mosott ruha, pihe puha és makulátlanul tiszta?

2 590 Ft
MM EcoNut mosódiós mosógél levendula 3l

Raktáron

Hatékony, környezettudatos mosás utántölthető flakonban! Mosódió kivonatra épülő formula, cukortenzidet és levendula illóolajat tartalmazó mosógél. 

4 350 Ft

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.