Tisztítószerek

SDH gyógynövényes szappan citromfű 80g

1 050 Ft

A szappanba kevert citromfű hatóanyagai nyugtató és vírusölő hatással rendelkeznek, illata kellemes, hangulatjavító aromaterápiás hatású.

Raktáron

Mennyiség:

Kézzel készített háziszappanok

A szappanok természetes nagy tisztaságú növényi olajokból és zsírokból hagyományos meleg eljárással készülnek, tartósítószert és színezéket nem tartalmaznak.

Antivirális szappanok emelt pH-val (10-12) készülnek, mely hagyományos szappanok a leghatékonyabban veszik fel a harcot a vírusokkal szemben. A vírusok egyszerű szerkezetének a leggyengébb pontját, az RNS-t, vagyis az örökítő anyagát körbevevő lipidburokot/zsírréteget oldja fel. Így a szappan nemcsak lemossa a vírust a kézről, de hatástalanítja is azt megbontva a szerkezetét a vírus széteséséhez majd pusztulásához vezet.

100% natúr háziszappanok 80grammos kivitelben. A szappanok három kategóriában kézzel készítve nagy szeretettel, több, mint 16 féle választékban kínálják a te és családod számára.

CITROMFŰ SZAPPAN: A szappanba kevert citromfű hatóanyagai nyugtató és vírusölő hatással rendelkeznek, illata kellemes, hangulatjavító aromaterápiás hatású.

Hasonló termékek

Tiszta narancsolajjal. Általános tisztítószer zsíroldó hatással.

1 590 Ft

Hatékony, környezettudatos mosás utántölthető flakonban! Mosódió kivonatra épülő formula, cukortenzidet és levendula illóolajat tartalmazó mosógél. 

4 350 Ft

A termék 100%-ban megfelel az Ecocert szabványnak és Vegan Society minősítéssel rendelkezik!

710 Ft

Rendszeres használatától a bőr sima és üde lesz Minden bőrtipusra ajánlott.

875 Ft

Összetevők: >30% víz, 5-15% citromsav, alkohol, citrát, nemionos tenzid (cukortenzid)

1 516 Ft

A Cleaneco Bio Baby Öblítőt a legkorszerűbb környezetkímélő technológiával, napenergia felhasználásával gyártottuk kizárólag növényi eredetű alapanyagokból.

1 090 Ft

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.