Tisztítószerek

SDH prémium szappan mézes-csokis 80g

1 350 Ft

Mézes-csokis prémium házi szappanunk a legjobb választás, ha az ember egy kis kényeztetésre vágyik.

Raktáron

Mennyiség:

Kézzel készített háziszappanok

A szappanok természetes nagy tisztaságú növényi olajokból és zsírokból hagyományos meleg eljárással készülnek, tartósítószert és színezéket nem tartalmaznak.

Antivirális szappanok emelt pH-val (10-12) készülnek, mely hagyományos szappanok a leghatékonyabban veszik fel a harcot a vírusokkal szemben. A vírusok egyszerű szerkezetének a leggyengébb pontját, az RNS-t, vagyis az örökítő anyagát körbevevő lipidburokot/zsírréteget oldja fel. Így a szappan nemcsak lemossa a vírust a kézről, de hatástalanítja is azt megbontva a szerkezetét a vírus széteséséhez majd pusztulásához vezet.

100% natúr háziszappanok 80grammos kivitelben. A szappanok három kategóriában kézzel készítve nagy szeretettel, több, mint 16 féle választékban kínálják a te és családod számára.

MÉZES-CSOKOLÁDÉS

Mézes-csokis prémium házi szappanunk a legjobb választás, ha az ember egy kis kényeztetésre vágyik. A méz és a prémium csokoládé együttes elegye igazán édes ölelésben hidratálja a bőrt. A kakóban található magnézium és cink táplálja és pihenteti a bőrt, amely a méz kiváló bőrszépítő és bőrtápláló hatásával párosul: ugyanis a méz feszessé, rugalmassá teszei a bőrt, a száraz, érdes bőrt kisimítja és puhítja. Antibakteriális hatása matt kiváló pattanások, mitesszerek, ksiebb karcolások, sebek kezelésére is. A csokis-mézes fürdő nemcsak ellazít, hanem ápolja és nyugtatja is a bőrt.

 

Hasonló termékek

ECOS/Earth Baby bio, kókuszolaj alapú folyékony gyermekmosószer 1,478l, 50 adag

3 155 Ft

Organikus mosogatószerünk kizárólag ellenőrzött gazdálkodásból származó hipoallergén növényi alapanyagokból készült, napenergia felhasználásával. A hozzáadott repce kivonatnak köszönhetően hatékonyan tisztít miközben kíméli bőrét.

1 050 Ft

Tiszta narancsolajjal. Általános tisztítószer zsíroldó hatással.

1 590 Ft

A Cleaneco Bio Baby Öblítőt a legkorszerűbb környezetkímélő technológiával, napenergia felhasználásával gyártottuk kizárólag növényi eredetű alapanyagokból.

1 090 Ft

A termék 100%-ban megfelel az Ecocert szabványnak és Vegan Society minősítéssel rendelkezik!

710 Ft

A szappanba tett méz erős hidratáló és tápláló hatásával teszi tökéletessé a szappant. A kókuszvajnak köszönhetően jól habzó, rendkívül lágy, krémes szappan, mely minden bőrítpusra ajánlott.

1 190 Ft

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.