Tisztítószerek

TERITA méhpempős kézműves szappan

875 Ft

Feszesít ,öregségi foltok ellen felveszi a harcot .Bármilyen bőrtipusra alkalmazható.

Raktáron

Mennyiség:

MÉHPEMPŐ:(pappa reale)Már az egyiptomi nők is előszeretettel használták arcápolásra mert az egyik legkiválóbb hidratáló.Ujjávarázsolja a fakó és durva bőrt ,erős anti aging hatóanyagokkal rendelkezik.Feszesít ,öregségi foltok ellen felveszi a harcot .Bármilyen bőrtipusra alkalmazható.

Hasonló termékek

A tejsav hámoldó tulajdonságú, ezért kémiai úton szabadítja meg a bőrt az elhalt hámsejtektől, hogy az könnyen lélegezzen, puha és bársonyos tapintású legyen.

890 Ft

A környezetkímélő, illatanyag-, enzim- és tartósítószer mentes SODASAN Öko fehérítő és folteltávolító az aktív oxigén segítségével távolítja el a makacs foltokat, mint a vörös bor, gyümölcs, fű, kávé, tea, stb.

1 590 Ft

Csokis-mentás szappanunk a borsmenta szárított levelének és az olvasztott prémium csokoládénak a találkozásával született.

1 350 Ft

Használata: a folyékony folteltávolítóval kenje be a szennyezett felületet. Hagyja kis ideig hatni a szert, majd rakja be a mosógépbe. A nagyon érzékeny textíliához nem ajánlott.

1 270 Ft

A CLEANECO MOSÓGÉLKONCENTRÁTUM természetes alapanyagok hozzáadásával készült, így többek között a cukortenzid garantálja, hogy kevés mosógél hozzáadásával is tökéletes eredményt érjünk el.

3 790 Ft

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.