Tisztítószerek

TERITA vörös szőlős kézműves szappan

875 Ft

A vörös szőlő héja és magjai rezrevatrolt tartalmaznak amely szabályozza az öregedési folyamatot,segíti a kollagén termelését.Minden bőrtipusra ajánlott.

Raktáron

Mennyiség:

Bioaktiv hatóanyagokkal rendelkezik,sejtmegújitó .100%os koncentrácio esetén:Nagy mennyiségű antioxidánst tartalmaz ,ezek 50szer erősebbek mint az E vitamin és 20 szor erősebbek mint a C vitamin.megvédi a bőrt a szennyezésektől, méreganyagoktól .Antibakteriális hatású.A vörös szőlő héja és magjai rezrevatrolt tartalmaznak amely szabályozza az öregedési folyamatot,segíti a kollagén termelését.Minden bőrtipusra ajánlott.

Hasonló termékek

A termék 100%-ban megfelel az Ecocert szabványnak és Vegan Society minősítéssel rendelkezik!

769 Ft

Minden bőrtipusra ajánlott

875 Ft

Sodasan Gépi mosogatószer tiszta növényi tisztító összetevőket tartalmaz. A nátrium-citrát lágyítóként szolgál, helyettesíti a foszfátokat.

2 369 Ft

KAMILLA:A bőrre számos jotékony hatása miatt ajánlott .Gyulladáscsökkentő sebgyógyító hidratáló,szemkörnyékápoló ragyogóvá üdévé és frissé teszi a bőrt .Fakó bőrre különösen ajánlott

875 Ft

Hatékonyan eltávolítja a letapadt, odaégett, zsíros szennyeződéseket az edényekről, serpenyőkről, sütőlapokról, grilleszközökről, háztartási gépekről és szagelszívókról.

550 Ft

Tartósítószer nélkül, növényi alapanyagokból.

9 980 Ft

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.