4 termék a narancsbőr ellen!

4-termek-a-narancsbor-ellen

Ne aggódj, nem vagy egyedül ezzel a problémával. A nők 95%-át érinti életkorra és súlyra való tekintet nélkül.

Mitől alakul ki?

Ahhoz, hogy megértsük, mi a leghatásosabb módszer a csökkentésére, érdemes tudni miért alakul ki.

A narancsbőr kialakulásának legfőbb oka a vér- és nyirokkeringés működésének zavara, ami folyadékvisszatartáshoz vezet. A folyamat hátterében a helytelen táplálkozás, mozgáshiány, genetikai és hormonális okok is állhatnak.

 A szervezetünk által fel nem használt cukor, zsír formájában raktározódik, majd felhalmozódik a kötőszövetekben. A megduzzadt energiatároló sejtek és a kötőszövetek rugalmasságának csökkenése együtt eredményezi, hogy a bőrfelszín „göröngyössé” válik.

Mit használj?

Ha elhatároztad, hogy megszabadulsz a narancsbőrtől az elengedhetetlen életmódváltás mellett szükséged lehet célzott segítségre is. Nézzük mik a leghatásosabb termékek a Naturliget polcain!

ESI DIURERBE FORTE TABLETTA

Segít megszüntetni a folyadék visszatartást, anyagcsere serkentő és salaktalanító hatású. Természetesen gondoskodik a felesleges vizek elvezetéséről. Jó társ a makacs cellulit elleni küzdelemben.

KOLLAGÉN

A kollagén jótékony hatásait már mindenki ismeri. Tudjuk, hogy a szervezetünk fontos építőeleme, ami szerepet játszik a csontok, porcok, ízületek, inak egészségében. Ezen felül pedig döntő fontosságú bőrünk, hajunk vagy körmeink szépségének megőrzésében. És ezzel a sor még nem ért véget,  hiszen belső szerveinkre, izomzatunkra, de még a látásunkra is befolyással van.

Ha narancsbőr elleni küzdelemben használod, segít a kötőszövetek feszesítésében így csökkentve a bőr egyenetlenségét és a strihák mértékét.

CHILLISHAPE ALAKFORMÁLÓ CHILI GÉL

A narancsbőr ellen külső testkezelésekkel is fel tudsz lépni. 

Ezzel a bőrfeszesítő és alakformáló hatású géllel nem kell mást tenned, mint fürdés után, alulról-felfelé haladó körkörös mozdulatokkal bemasszírozni a problémás területeket.

Felkenés után erőteljes thermo hatást fogsz érezni, melyet a chili paprika kivonata indukál, ez serkenti a vérkeringést, javítja a kötőszövetek vérellátását, és segít megszabadulni a kötőszövetekben felhalmozódott méreganyagoktól, így segít karcsúsítani és formálni a combokat, feneket, csípőt, hasat és derekat.

A kúra alatt fokozottan figyelj az emelt folyadékbevitelre!

SPECIÁLIS TESTTEKERCSELŐ FÓLIA

Az alakformáló chilli gél hatását erőteljesen fokozhatod testtekercselő fólia segítségével, hiszen tökéletes bőrfeszesítő, kötőszövet szépítő. A narancsbőrt és a helyi zsírpárnákat csökkentő krémek, zselék, olajok és krémpakolások hatását növeli. Önmagában is használható sportolás vagy infra szaunázás közben, az izzadás fokozására. Víztiszta anyagszerkezet, kiváló tapadási képesség, és erős  szakadási nyúlás jellemzi!

Mindig alulról felfelé haladva végezd a tekercselést.

Fontos tudni, hogy a kozmetikai fólia teljesen más, mint a háztartási fóliák, ugyanis szabad szemmel alig látható lyukacskákat tartalmaz, amin keresztül lélegezni tud a bőr és oxigénhez jutnak a gél hatóanyagai.

Tedd meg az első lépéseket még ma!

Kérd ki szakértőnk tanácsát az életmódváltással, egészséget támogató termékekkel kapcsolatban!

2022.07.17.

Vissza

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.