Ezért egyél sütőtököt!

Ezert-egyel-sutotokot

Már javában tombol a sütőtök szezon! Amellett, hogy az ősz egyik kikerülhetetlen szimbóluma, rengeteg értékes vitamin és ásványi anyag forrása, ami segít feltankolni a szervezetünket az őszi-téli időszakra!

Nézzük miért érdemes beleépítenünk az étrendünkbe!

Immunrendszer

Magas az A-, B-, C- és E-vitamin tartalma, ezért az immunrendszerünk támogatásában is szerepet játszik, ami nagy segítség szervezetünknek.

Valamint gazdag béta-karotinban, ami hozzájárul a szemünk egészségéhez, de kiváló antioxidáns is. Ezáltal támogatja a szív- és érrendszerünk megfelelő működését és hatásos a daganatos betegségek kialakulásáért felelős szabad gyökök ellen.

Őszi méregtelenítés

Sokan csak a tavaszi méregtelenítést tartják számon, pedig az ősznél nincs jobb időszak erre. Ugyanis, ha a szervezetünk nincs leterhelve a különböző méreganyagokkal, akkor hatékonyabban védekezik az immunrendszerünk a zordabb hónapok során is.

A sütőtök kitűnő májserkentő és béltisztító hatása miatt nagyszerű alapanyag az őszi böjtölés és méregtelenítő kúrák során.

Mindenképp arra bátorítunk, hogy fogyassz sok sütőtököt! Számtalan felhasználási formája között biztosan megtalálod a kedvenced: legyen az egy melengető leves vagy egy illatos, fűszeres desszert!

A Naturliget polcain is megtalálod a sütőtökös finomságokat!

JURA SÜTŐTÖKLÉ

DÉNES NATURA PIRÍTOTT TÖKMAG

RICE UP PUFFASZTOTT TELJES KIŐRLÉSŰ BARNA RIZS SZELET TÖKMAGGAL

 

2022.10.22.

Vissza

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.