GAL vitaminok, prémium minőség!

GAL-vitaminok-premium-minoseg

 

Róluk

GAL termékek alapelve a természetesség és a hatásosság, alapanyagaik pedig mindig a nemzetközi kínálat alapos vizsgálata előzi meg. Cégük kizárólag időtálló, tudományos bizonyítékok mentén fejleszti termékeit, hogy azok legkorszerűbbek és leghatásosabbak legyenek.

Eredeti motivációjuk az volt, hogy Családtagjaiknak, Barátaiknak és saját maguk számára nyújtsanak kimagasló minőségű termékeket. Sikerességnek köszönhetően arra sarkallta tulajdonosukat, hogy szélesebb körben is terjeszkedjenek.

Vitaminok, ásványi anyagok és mikro-tápanyagok

Ebben a kategóriában szerepelnek azok a GAL vitamin termékek, amelyek az egészségünk megőrzését szolgálják, így fogyasztása mindenki számára ajánlott.

Gyógynövénykivonat

Olyan készítmények, amelyek a mai életmódunk káros hatásainak ellensúlyozását szolgálják, illetve koncentrálhatnak célzottan adott egészségügyi problémákra.

Mire használható melyik prémium vitamin termék?

  • Bőr: Multivitamin,Halkollagén peptid, Glicin, Magne-c,c-komplex, E-vitamin, Omega 3-eco
  • Csontok:C-komplex, D3-vitamin,Halkollagén,K2+D3,K-komplex,Magne-C,Marhakollagén,Omega3-eco
  • Emésztés: Bimuno Flóra,Biocurcumin,Glicin,Borsmentaolaj,Multivitamin,Marhakollagén, Omega3-eco,Taurin,Multivitamin
  • Fogyás:Marhakollagén,Omega-3 eco,Multivitamin
  • Látás: C-komplex,E-vitamin
  • Stressz: Bimuno flóra, Glicin, Taurin, Multivitamin
  • Gyulladás: Biocurcumin, D3-vitamin, K2+D3 vitamin, Omega 3-eco, Multivitamin, E-vitamin
  • Méregtelenítés: Biocurcumin, Glicin, Multivitamin, Omega 3-eco, Taurin

 

Elérhető GAL vitaminok jellemzői: (TELJES GAL VITAMINOKAT MEGTALÁLOD ITT!)

GAL BORSMENTAOLAJ: A borsmenta olaja támogatja a normál bélműködést, emésztést, és szerepet játszhat a vékonybélben élő baktériumok számának kordában tartásában is.(Gal borsmentaolaj ITT!)

GAL C-KOMPLEX:Nagy dózisú C-vitamin és annak felszívódását és újrahasznosulását segítő növényi kivonatokat tartalmaz bioflavonoidokkal együtt. A benne lévő vörös szőlőhéj- és mag-kivonatok szintén segítik a szervezet védekezőképességét, erős antioxidánsok, és a szívre, erekre, látásra kifejtett hatásuk miatt is előnyösek. (Gal C-komplex ITT!)

GAL BIOCURCUMIN+ FORTE:A kurkuma illóolaját és teljes spektrumú gyömbér-kivonatot is tartalmaz. A kurkumin kivonatolása 100%-ban napelem-működtetésű gyárban történik. A kurkuma hatóanyagai, a kurkuminoidok véráramba jutása nagyon korlátozott. (Gal Biocurcumin+Forte ITT!)

GAL MULTIVITAMIN:A GAL Multivitamin termékünket a legújabb kutatások fényében fejlesztettük ki, szem előtt tartva a természetességet és életszerűséget. Azaz minden vitamint, ásványianyagot, nyomelemet ideális formában, mennyiségben és arányban tartalmaz, nem eltérve attól, ahogyan ezekhez állandó tápanyagdús, változatos táplálkozással juthatnánk. Ezen hatóanyagok mindegyike természetben megtalálható forma, jelentős részük organikus termesztésből származó (bio) gyógy- és fűszernövényekből van kivonva, így azon ko-faktorokból is tartalmaz, amelyek e növényekben aligha véletlenül vannak jelen a bennük lévő vitaminok/ásványok mellett. (Gal Multivitamin ITT!)

GAL K2-D3 VITAMIN:D3-, K1- és K2-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő cseppek Bioaktív MK7-tel. RSPO-minősítésű (fenntartható gazdaságból származó, „orangután-barát”) pálma- és kókuszolajból nyert MCT-olajban oldva tartalmazza hatóanyagait természetes formájukban, azaz D3-vitamint, K1-vitamint és a K2-vitamin bioaktív MK-7-es szója allergént sem tartalmazó változatát. (Gal K2-D3 vitamin ITT!)

GAL OMEGA3 ECO: Termékükben a Golden Omega halolaj-koncentrátum természetes változatát alkalmazzuk, mert nulla ökológiai lábnyommal állítják elő vadon élő apróhalakból, a halászatnál figyelnek a biodiverzitás megőrzésére, és a modern előállítási technológia során nem keletkezik semmi felesleges hulladék vagy szennyezőanyag → IFFO RS és Friends of the Sea tanúsítvány. (Gal Omega3 ECO ITT!)

GAL HALKOLLAGÉN PEPTIDEK:Termékükhöz a Naticol® francia halkollagénjét választottuk, méghozzá annak leginkább előemésztett változatát, ahol a peptidek átlag mérete már 2000 Dalton alatti, így gyorsan és maradéktalanul hasznosul. Lényeges különbség még, hogy ez a kollagén Neu5Gc-mentes, ezért azon szigorú autoimmun diétát követők számára is javasoljuk, akik a Neu5Gc tartalmuk miatt kerülik az emlős állatoktól származó élelmiszereket (a kollagének többnyire sertés vagy marhabőrből készülnek). A sertés és marhakollagénekhez képest több glicint tartalmaz. (Gal Halkollagén peptidek ITT!)

GAL K-KOMPLEX VITAMIN:K1- és K2-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő cseppek Bioaktív MK7-tel. RSPO-minősítésű (fenntartható gazdaságból származó, „orangután-barát”) pálma- és kókuszolajból nyert MCT-olajban oldva tartalmazza hatóanyagait természetes formájukban, azaz K1-vitamint és a K2-vitamin bioaktív MK-7-es szója allergént sem tartalmazó változatát. (Gal-K-komplex vitamint ITT!)

GAL TAURIN:A taurin leggazdagabb természetes forrásai a kagylók, rákfélék és egyéb tengeri herkentyűk, valamint a szív. Különleges táplálkozási célú élelmiszer különösen sportolók és nehéz fizikai munkát végzők részére. Segédanyagok nélkül. (Gal Taurin ITT!)

GAL E-VITAMIN: Az E-vitamincsalád mind a 4 tagját tartalmazó, szójamentes, növényi kivonatot oldottunk alacsony Ω6-tartalmú napraforgóolajban. Így természetes E-vitamin-komplexhez juthat kapszulák nélkül. Termékünk az E-vitamint a 4 féle tokoferol komplex keverékeként tartalmazza, úgy, ahogy azok a természetben is előfordulnak, együtt. (Gal E-vitamin ITT!)

GAL D3-VITAMIN: Egyre több kutatás és szakember hívja fel a figyelmet a D3-vitamin korábban kevéssé ismert előnyeire és jelentőségére. Többek közt kiderült, milyen fontos szerepet tölt be az immunrendszer működésében is.Termékünkben a D3-vitamin RSPO- minősítéssel is rendelkező pálma- és kókusz- olajból nyert MCT-olajban oldva található meg a megfelelő felszívódásért és stabilitásért. A stabilitásról továbbá természetes tokoferolokkal (E-vitamin) is gondoskodtunk. (Gal D3-vitamin ITT!)

GAL GLICIN: A glicin egy természetes aminosav, mely nagy mennyiségben található meg kollagénben. Mellékíz mentes édes íze miatt ételek/italok édesítésére is alkalmas. Hőálló, így süteményekbe és forró italokba is alkalmazható. Édessége kb a normál kristálycukoréval megegyező. (Gal Glicin ITT!)

GAL MARHAKOLLAGÉN PEPTIDEK:A kollagén egy óriásfehérje, ami nagy mennyiségben található meg bőrünkben, csontunkban és porcainkban. Az állati bőr, csont és porc elfogyasztásával (pl csontleves, kocsonya, stb) hozzá is juthatunk sok kollagénhez, azonban ez nagyon nehezen emészthető. (Gal Marhakollagén peptidek ITT!)

GAL KREATIN: A kreatin pótlás a vegetariánusokon túl az időseknek, sportolóknak és gyakori alváshiánnyal küzdők számára különösen ajánlott. Pozitív hatása nem csak a sportteljesítményre és izomzatra van, de javítja a kognítív képességet, a glükóztoleranciát, ellensúlyozza az öregedés több aspektusát is az izomvesztésen túl, sőt újabban úgy néz ki, még fiatalít is! Különleges táplálkozási célú élelmiszer különösen sportolók és nehéz fizikai munkát végzők részére. Segédanyagok nélkül. (GAL Kreatin ITT!)

GAL Kolin-só cseppek: A megfelelő mennyiségű kolin fogyasztása azért fontos, hogy agyunk, idegrendszerünk, májunk, veséink kielégítően működjenek, sőt minden sejtünk olajozott működéséhez fontos. Az alacsony kolin-bevitel egyenes következménye többek közt a metabolikus szindróma, rossz memória, velőcsőzáródási rendellenesség, rosszul működő idegrendszer (fokozott érzékenység stresszre), inzulin-rezisztencia és zsírmáj, májcirrózis. (GAL Kolin-só cseppek ITT!)

Látogass el szegedi bioüzletünkbe prémium vitaminokokért és személyes tanácsokért is! wink

Szeged, Dorozsmai út 50.

2020.03.10.

Vissza

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.