Környezetbarát termékek! Cleaneco, gondolkozz zölden!

Kornyezetbarat-termekek-Cleaneco-gondolkozz-zolden

 

A Cleaneco professzionális-ipar és háztartási termékcsalád gyártását legkorszerűbb környezetkímélő üzemükben végzik napenergia felhasználásával. Céljuk, hogy termékeiket az első osztályú minőség, és az igényes, innovatív megjelenés mellett a kiemelkedően kedvező ár és ezen keresztül minél több háztartás és vállalkozás számára tegyük elérhetővé környezetbarát tisztítószer termékcsaládot. Továbbá, az is céljuk, hogy környezeti terhelés nélkül, korszerű megújuló energiával működő technológiával gyártsák termékeiket. 

-napenergiával gyártanak

-újrahasznosítható csomagolású termékek

-magyar termék

-növényi alkohollal

-állatkisérlet mentes

-vegán

-hipoallergén

 

Webshopunkon elérhető termékek:

1. CLEANECO UNIVERZÁLIS MOSÓGÉL (1,5 literes ITT!) (3literes ITT!)

Természetes alapanyagok hozzáadásával készült, így többek között a cukortenzid garantálja, hogy kevés mosógél hozzáadásával is tökéletes eredményt érjünk el. Cégük célja az, hogy termékeiket természetes alapanyagokból környezetbarát eljárásokkal, manufakturális üzemben,a termék előállítástól a palackozáson és a címkézésen át emberi erőforrás alkalmazásával hozzuk létre. A termékeik gyártásánál felhasznált természetes alapanyagoknak köszönhetően a koncentrátum, valamint munkaoldata a környezetben 100%-ban lebomlik.

 

2. CLEANECO BIO ALOE ÖBLÍTŐ (bio aloe öblítő ITT!)

A Cleaneco Bio Aloe Öblítőt a legkorszerűbb  környezetkímélő technológiával, napenergia felhasználásával gyártották kizárólag növényi eredetű alapanyagokból. Termékük  hipoallergén aloe virág illattal készült,  allergéneket, színezéket nem tartalmaz. Érzékeny, akár ekcémás bőrre is ajánlják minden korosztálynak. Használatával a mosott textil puha, kellemes illatú, könnyen vasalható lesz, csökkenti a  statikus feltöltődést.

 

3. CLEANECO ZERO ÖBLÍTŐ (zero öblítő ITT!)

A Cleaneco Bio Zero Öblítőt termékük illatanyag hozzáadása nélkül készült, allergéneket, színezéket nem tartalmaz. Termékünk alapanyaga a repce kivonat, mely szerint 100%-ban növényi eredetű és ellenőrzött gazdálkodásból származik. Érzékeny, akár ekcémás bőrre is ajánljuk minden korosztálynak.

 

4. CLEANECO BABY ÖBLÍTŐ (baby öblítő ITT!)

A Cleaneco Bio Baby Öblítőt a legkorszerűbb környezetkímélő technológiával, napenergia felhasználásával gyártották kizárólag növényi eredetű alapanyagokból. Termékük  hipoallergén illattal készült, allergéneket, színezéket nem tartalmaz. Akár érzékeny vagy ekcémás bőrre is ajánljuk babáknak és minden korosztálynak. Használatával a mosott textil puha, kellemes illatú, könnyen vasalható lesz, csökkenti a  statikus feltöltődést. 

 

5. CLEANECO FOLYÉKONY SZAPPAN (folyékony szappan ITT!)

Fertőtlenítő hatású, folyékony kéztisztítószer, amely összetételének köszönhetően nemcsak kiválóan tisztít és fertőtlenít, hanem kíméli is a kezet. Csökkenti a baktériumok számát, illetve gátolja azok szaporodását és a bőrön való megtapadását. A kéztisztítószer kiválóan használható minden olyan területen, ahol a fizikai tisztaság mellett követelmény a megfelelő mikrobiológiai környezet is.
Alkalmazási terület: betegellátó intézményekben, közintézményekben, óvodákban, bölcsődékben, szociális otthonokban, élelmiszeripar és vendéglátás területén, állategészségügyben tisztító hatású higiénés kézfertőtlenítésre és természetesen otthoni felhasználásra.

Felhasználási információ: A gazdaságos adagolás érdekében célszerű folyékony szappanadagolóba helyezni, és abból adagolni. Adagoljon kb. 2-3 ml szappant a tenyerébe, és dörzsölje el. Kevés víz használatával képezzünk habot, és mossuk kezünket 30 másodpercig. Szennyeződés mértékével arányosan kell a szert használni.

Biobolt Szeged: Dorozsmai út 50.

2020.10.05.

Vissza

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.