Kurkuma a csodaszer!

Kurkuma-a-csodaszer

 

NETAMIN KURKUMA ITT!

A kurkuma két legfontosabb, klinikai kutatásokkal is alátámasztott tulajdonsága, hogy gyulladáscsökkentő és antioxidáns. Ázsiában a kurkumát az élet fűszereként tartják számon. A gyömbérfélék családjába tartozó kurkumát az indiai népi gyógyászat és gasztronómia évezredek óta alkalmazza. Nem véletlenül, hiszen élénksárga színe és különleges aromája mellett:

-erős antioxidáns,

-emésztés-serkentő,

-vércukorszint-stabilizáló,

-gyulladáscsökkentő 

Így csillapíthatja a fájdalmat a kurkuma! A jellegzetes élénksárga színű fűszert a Curcuma longa nevű, évelő növény gyökeréből és szárából nyerik szárítás után porrá őrölve. Az antioxidáns és gyulladáscsökkentő kurkuma hozzájárulhat az ízületi gyulladások csökkentéséhez, az emésztés- és a vérkeringés javításához, a szív- és érrendszer egészségének megőrzéséhez. Jótékony hatással lehet a májbetegségekre.

 

Kurkuma és az emésztőrendszer

A keleti orvoslásan régóta étvágyfokozóként használják, segítheti az oxidatív stressz okozta gyulladást, ezért népszerű bélgyulladásos betegségek esetében is. Májvédőként is emlegetik, ezért az egész emésztőrendszerre jó hatással van. 

Kurkuma és a sportolók

A kurkumát sportolók is előszeretettel alkalmazzák, nem csak az ízületek védelmében tanúsított szerepe miatt, hanem azért is, mert sérülések esetén képes a gyulladás csökkentése mellett a regenerációt is gyorsítani. 

 

Kiknek ajánlott a kurkuma fogyasztása?yes

-sportolóknak

-ízületi gyulladás esetén

-emésztőrendszeri panaszai vannak

-sérülés vagy egyéb hát-, térdproblémái vannak

 

ÖSSZEFOGLALVAenlightened

-gyulladáscsökkentő,

-vértisztító,

-sebgyógyító,

-fájdalomcsillapító,

-emésztésjavító,belső méregtelenítésre,

 

2020.08.07.

Vissza

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.