Miért fontos a D-vitamin?

Miert-fontos-a-D-vitamin

 

enlightenedEgyre több kutatás és szakember hívja fel a figyelmet a D3-vitamin korábban kevéssé ismert előnyeire és jelentőségére. Többek között kiderült, milyen fontos szerepet tölt be az immunrendszer működésében is.

A D3-vitamin kétségkívül a legfontosabb, amit pótolni érdemes mindenkinek az egészsége megőrzése érdekében, hiszen gyakorlatilag mindenki a hiányában szenved és a leggyakoribb betegségek egyik fő oka a D3 hiánya! Szerencsére rendkívül olcsó, és egyszerű módon pótolható, bárki megengedheti magának.

 

Miért is olyan fontos a D3-vitamin, és hogyan lehet, hogy szinte mindenki súlyos hiányában szenved?

Az utóbbi 1-2 évtizedben rengeteg kutatás foglalkozott a szervezet D3-vitamin szintje és a betegségek közti összefüggésekkel. Már régen kiderült, hogy nemcsak a jó csontozat és fogazat kialakulásában és megtartásában játszik fontos szerepet. A magasabb D-vitamin szinttel rendelkező emberek és populációk körében jelentősen csökken többek közt a daganatos betegségek, a szív- és érrendszeri betegségek, az idegrendszeri betegségek és a cukorbetegség kialakulásának kockázata. Tehát jelentősen csökken az ún. civilizációs betegségek veszélye, különösen a daganatos betegségeké. A D3-vitamin ezeken felül megelőzi a felső légúti fertőzések és influenza kialakulásának lehetőségét is, hiszen talán a legjobb immunerősítő.

 

yesA legfontosabb, már tudományosan igazolt hatásai:

-immunrendszer-erősítés és influenza-megelőzés

-autoimmun betegségek ellen is hatásos

-cukorbetegség megelőzésére

-szív- és érrendszeri betegségekkel szemben is általánosan véd

-enyhíti és megelőzi a depressziót

 

Legjobb D3-vitaminok:

-GAL D3 ITT!

-Netamin D-vitamin ITT!

K2+D3 vitaminok:

-GAL K2-D3 ITT!

-GAL K2-D3 FORTE ITT!

-Natur Tanya D3-K2 vitamint ITT!

 

További személyes tanácsokért látogass el szegedi bioboltba vagy érdeklődj telefonon! smiley

Szegedi biobolt, Dorozsmai út 50.

2020.09.16.

Vissza

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.