Termékeink
Szűrő

Ár

Minimum ár Ft

Maximum ár Ft

Utoljára megtekintett termékek

banner-1492591465746303467079.jpg
Grape Vital Dr. Csabai POWER KIDS vitaminos tabletta 60db 15 g

Raktáron

A Grape Vital(R) grapefruit mag hatásai: egyedülállóan magas polifenol és C-vitamin tartalommal vírus és baktériumölő hatással rendelkezik. Javítja és támogatja belső szerveink működését, főleg a máj és vese méregtelenítő működését. Erősíti az immunrendszert. Erősíti a kötőszövetet, csökkenti a stresszhatásokat.

4 990 Ft
Grape Vital Dr. Csabai IMMUN CAPS kapszula 90db, 18g

Pillanatnyi készlethiány

Minden napi életünkben, egyre többet találkozunk, a vírusok, baktériumok és gombák okozta fertőzésekkel, amelyek egyre több súlyos betegség kialakulásának alapvető forrásai. Ezek megelőzésében, és ha már megtörtént a baj, a műtétek utáni sejtregenerálódásban, segít ez a nagyszerű kivonat! 

5 790 Ft
Grape Vital Dr. Csabai Grape VITAL MAX mazsola 90db 26,1 g

Pillanatnyi készlethiány

Egy lágyzselé kapszula 100%-os Grape Vital koncentrátumot és C-vitamint tartalmaz, mely 9 csepp Grape Vital cseppnek felel meg. Így nem keserű, de mégis nem veszített az eredeti minőségéből! Mazsola formában, 90 darab egy dobozban ömlesztve.

6 250 Ft
GRAPE VITAL LADYVITA HÜVELYKÚP HÜVELYFERTŐTLENÍTŐ

Raktáron

Nem tartalmaz tartósítószereket, kémiai mérgeket benzalkoniumot. Már 8 óra után megszüntetheti a kellemetlen folyást vagy illatot.

6 750 Ft
DR. CSABAI GRAPE VITAL® - 30 ML

Pillanatnyi készlethiány

Dr. Csabai Zsolt Phd 1986-ban fejlesztette és szabadalmaztatta az első természetes grapefruitmag kivonatot a világon. Hazánkba Dr. Csabai a terméket az 1990-es évek közepén hozta be, akkoriban mint egyetlen kivonatot a piacra. Azóta több mint 85 különböző utánzat jelent meg az európai és a magyar piacon, melyeknek semmi köze nincs a grapefriutmag kivonathoz vagy a grapefruitmag kivonat koncentrátumhoz és rákkeltő kémiai fertőtlenítő vegyületeket tartalmaznak. A természetes sajtolás a mai napig egyedi Dr. Csabai Zsolt által szabadalmaztatott eljárárs a világon. A szabadalom tíltja a kémiai utánzatot is! Ezért is az egyetlen, eredeti!

6 750 Ft

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.