Herbária mecsek érelmeszesedés elleni filteres tea 20db

790 Ft

Javítja a szív működésének hatásfokát, enyhe vízhajtó hatásánál fogva tehermentesíti a keringési rendszert 

Raktáron

Mennyiség:

A Herbária Mecsek Érelmeszesedés elleni tea a magas vérnyomás és sz érelmeszesedés kialakulásának megelőzésére, illetve enyhe eseteiben, időskori szív- és keringési panaszokban a gyógyszeres kezelés kiegészítésére alkalmazható teakeverék.

Javítja a szív működésének hatásfokát, enyhe vízhajtó hatásánál fogva tehermentesíti a keringési rendszert 

A tea elkészítése: 1 filtert 1,5 dl vízzel kell leforrázni, majd lefedve hűlni hagyni 5-10 percig. Ízesítve vagy üresen is fogyasztható.

1 filter tasak tartalma (1,2 g teakeverék): 
0,24 g Feketeribizli levél (Ribis nigri folium) 
0,24 g Galagonya virágos hajtásvég (Crataegi folium cum flore), 
0,24 g Szúrós gyöngyajak virágos hajtás (Leonuri cardiacae herba), 
0,24 g Lándzsás útifű levél (Plantaginis lanceolatae folium) 
0,12 g Borsosmentalevél (Menthae piperitae folium) 
0,12 g Fehér fagyöngy (Visci albae stipes) porított formában.

A teakeverék gyógynövényeken kívül mást nem tartalmaz.

Hasonló termékek

Enyhe vizelethajtó hatású. Az alsó húgyutak gyulladásos megbetegedései esetén fokozza a veseműködést. Ízületi gyulladás és egyéb reumatikus panaszok kezelésében is alkalmazható

450 Ft

A Herbária Téli varázs narancs és fahéj ízesítésű élvezeti gyümölcsteája meghitt pillanatokat varázsol köréd, szinte követelve, hogy tedd le a napi gondokat, és éld át a pillanat örömét!

429 Ft

A zöld tea fenntartja éberségünket és segíti a koncentrációt. Ha pedig éberek és tudatosak vagyunk, jobban tudunk figyelni a jelenre, és ami történik velünk. Élvezd az esőerdőkből származó guaranát a zöld teával kombinálva!

1 150 Ft

Cukorbetegségre való hajlam esetén ajánlott a tea fogyasztása a diéta és más, egészséges életmódbeli tanácsok betartásával elérhető egyensúlyi állapot elősegítésére.

890 Ft

A tea összetevőit megtermelő farmerek földjei iránt a Yogi Tea GmbH felelősséget érez, és támogatja azt az alapítványt, melynek célkitűzése, hogy az esőerdők megmaradjanak, így nyújtva természetes élőhelyet számos őshonos állatfajnak.

1 150 Ft

 Nyálkaoldó, köptető hatású. Hurutos légúti megbetegedésekben alkalmazzák. Epehajtó, antibiotikus hatással is rendelkezik.

235 Ft

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.