Téli varázs narancs-fahéj tea 20db

429 Ft

A Herbária Téli varázs narancs és fahéj ízesítésű élvezeti gyümölcsteája meghitt pillanatokat varázsol köréd, szinte követelve, hogy tedd le a napi gondokat, és éld át a pillanat örömét!

Raktáron

Mennyiség:

Mi illik jobban a hosszú téli estékhez, mint egy finom, gőzölgő narancs-fahéj tea? A Herbária Téli varázs narancs és fahéj ízesítésű élvezeti gyümölcsteája meghitt pillanatokat varázsol köréd, szinte követelve, hogy tedd le a napi gondokat, és éld át a pillanat örömét!

TÉLI VARÁZS NARANCS ÉS FAHÉJ FILTERES TEA 20DB

 

Mi illik jobban a hosszú téli estékhez, mint egy finom, gőzölgő narancs-fahéj tea? A Herbária Téli varázs narancs és fahéj ízesítésű élvezeti gyümölcsteája meghitt pillanatokat varázsol köréd, szinte követelve, hogy tedd le a napi gondokat, és éld át a pillanat örömét!

 

 

 

Alkalmazása: 1 filter tasakot kb. 2 dl forró vízzel leöntünk, 5-6 perc állás után tetszés szerint ízesítve vagy ízesítés nélkül fogyasztható.

Fekete teát nem tartalmaz!
 

Hasonló termékek

Szoptatós anyáknak az anyatej termelésének fokozására, illetve az anya és az anyatejjel táplált csecsemő esetleges emésztési zavarainak csökkentésére.

769 Ft

Jótékony hatású köszvény, idült ízületi betegségek kiegészítő kezelésekor.

475 Ft

Yogi tea, ayurvéda gyógynövény, fűszer - és gyümölcskeverék Koffeint nem tartalmaz.

1 150 Ft

Gyulladáscsökkentő, görcsoldó és hámsejt regeneráló hatással rendelkezik.

445 Ft

A Herbária Orvosi zsálya tasakolt gyógynövény gyógyszerkönyvi minőségű gyógyfüvet tartalmaz. Torokgyulladások, fogíny problémák esetén gyógyhatású.

460 Ft

Belsőleg alkalmazva görcsoldó, gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő és enyhe nyugtató hatású gyógynövény.

439 Ft

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.