NONI GYÜMÖLCSLÉ 100%-OS 500ML

4 180 Ft

-ötször hatékonyabbak a C- és E-vitaminnál
-Gombaölő hatás
-enyhíti az allergiás tüneteket. 1 l = 8360 Ft

A termék csak személyesen vehető át!

Pillanatnyi készlethiány

noniban található még scopoletin, mely a tobozmirigyre hatva a szerotonin és melatonin termelését befolyásolja. Ez az oka annak, hogy jótékonyan csillapítja a hangulati hullámzást, valamint jó hatással van a normál alvási ciklus fenntartására.

noni gyümölcs kivonata serkenti a nitrogén-oxid termelődését is, amely értágító hatású, ezáltal javíthatja a szövetek vérellátását.

A noni jótékony hatásai:

  • Depresszió ellenes hatás
  • Immunerősítő hatás
  • Gyulladás csökkentő hatás
  • A daganat érhálózatának kifejlődését gátló hatás
  • Antibakteriális hatás
  • Fájdalomcsillapító hatás
  • Vírus és parazita ellenes hatás
  • Vérnyomás csökkentő hatás
  • TBC ellenes hatás

Edzéssel a depresszió ellen

Bár ma már sokféle depresszió elleni gyógyszer ismert, ne feledkezzünk meg arról, hogy a szervezet maga is védekezik a levert lelkiállapot ellen. A jó közérzetet befolyásoló vegyületek szervezetünkben állandóan jelen vannak, és újratermelődnek, ezért a depresszióval úgy is szembe lehet szállni, hogy rávesszük a szervezetünket, termeljen hangulatjavító anyagokat.

Testmozgás hatására például az agyban ingerületátvivő endorfinok termelődnek. Ismert, hogy ezek a morfinszerű anyagok javítják a kedélyállapotot, és csillapítják a fájdalmat.

Kimutatták, hogy enyhe depresszióban még a mérsékelt testmozgás is legalább annyira hatásos, mint a pszichoterápia vagy a gyógyszeres kezelés, sőt egyes szakemberek szerint a testmozgás hatása megbízhatóbb.

A közérzet azonban nemcsak az agyban képződő vegyületek miatt javul a testedzés hatására. A napi kiadós sétaáltalában is jót tesz az egészségnek, növeli az önbizalmat, a betegnek javul az önmagáról alkotott képe.

Mivel depressziós állapotban az emberek úgy érzik, hogy semmihez sincs elég energiájuk, a testedzés ezen a bajon is segít, sőt csökkenti a stressz hatásait is a csökkenő stresszreakció pedig ugyancsak segít a depressziós zavarok megszűnésében.

Adagolás, Felhasználás naponta:

Naponta 2 x 20 ml reggel és este vagy tetszés szerint napközben.

Hasonló termékek

Goji 100%-os gyümölcslé 500ml

Pillanatnyi készlethiány

A feldolgozás során nagy hangsúlyt fektetnek a gogyi bogyó rendkívüli tulajdonságainak megőrzésére. Egy liter 100%-os goji juice elkészítéséhez 6 kg érett goji gyümölcsre van szükség. 1 l = 11.480 Ft

5 740 Ft
MANGOSZTÁN GYÜMÖLCSVELŐ 500 ML

Pillanatnyi készlethiány

A Mangosteen (latin nevén Garcinia Mangostana) magyarul Mangosztán, Délkelet-Ázsiából származik. A helyiek rendkívüli gyógyító erőt tulajdonítanak neki, emellett az íze miatt kedvelik ezt a trópusi gyümölcsöt.

5 790 Ft
Mannavita ALOE VERA 1200MG ALOVEROSE  1000ML

Raktáron

Az egészségmegőrzés szempontjából legjobb az 'Aloe barbadensis miller' fajta.

5 190 Ft
Mannavita TŐZEGÁFONYA GYÜMÖLCSLÉ 100%-OS, 500ML

Pillanatnyi készlethiány

Tőzegáfonya gyümölcslé 100%-os Bio, 500 ml 6160 Ft/L

3 080 Ft

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.