Herbária memória tea 20db

950 Ft

Gyógynövény komponensei segítségével fokozza a koncentrálóképességet, enyhíti a memóriazavart.

Raktáron

Mennyiség:

A Herbária Memória teakeverék hatékony agyi és perifériás keringésjavító. Gyógynövény komponensei segítségével fokozza a koncentrálóképességet, enyhíti a memóriazavart.

Fogyasztásával javulnak a feledékenységgel, zavartsággal, kimerültséggel járó agyi keringési zavarok tünetei. Összetevői javítják az agyi keringési funkciókat, ezáltal jótékonyan befolyásolják az időskori emlékezethiányos állapotokat és javítják a tanulási készséget.

Fogyasztása átmeneti vagy tartós fokozott szellemi igénybevételnek kitett állapotokban (pl. vizsgaidőszak), fáradtságérzet csökkentése és a koncentráló képesség fokozása esetén ajánlott. 

Összetevői: Páfrányfenyőlevél, ginzenggyökér, Matélevél porított formában.

A készítmény semmiféle segédanyagot, ízesítő és színező anyagot nem tartalmaz.

Hasonló termékek

Gyógynövényes teakeverék rooibossal és vanília ízesítéssel.

640 Ft

A frontérzékenység tünetei gyakran megnehezítik a mindennapokat. Ebben nyújthat segítséget ez a teakeverék, mely szervezetünk támogatásával enyhítheti a jelentkező panaszokat.

745 Ft

A máté levél főzete szellemi frissességet adó, élénkítő hatású tea. Kávé helyett is javasolt. Vizsgázóknak, fokozott szellemi megterhelés időszakában különösen ajánlott.

680 Ft

Láz és meghűlés esetén izzasztó, felsőlégúti megbetegedések esetén nyákoldó hatású. Forrás: WHO Monographs

380 Ft

Kanadai és magas aranyvessző virágos hajtás (Solidaginis herba) Vizelethajtó hatása miatt alkalmazható a húgyutak átöblítésére, külsőleg nehezen gyógyuló sebek borogatására

239 Ft

Alkalmazható légúti hurutok esetén, valamint a garat- és szájnyálkahártya enyhébb gyulladásainak enyhítésére.

409 Ft

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.